![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
anie_1981-ile tych simów już Ci umarło? Bo cmentarzyk ogromny
![]() No wreszcie skończyłam czytać jedną durną lekturę i mogę pograć simami Sofia nie chciałasię pogodzić z tym,że Sebulek ją zdradził ![]() ![]() Ale on błagał ją niezliczenie wiele razy (byli sobie pisani) i wybaczyła ![]() ![]() ![]() potem zaczęły się czułości *.* ![]() ![]() No i w końcu Sebastian się oświadczył,a za kilka minut wzieli slub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ślubik c: ![]() ![]() noc poślubna też była .xD ![]() A z samego ranka (06:00)... ![]() Wybrali się uczcić swoją miłość na....siłownię ![]() ![]() Ale Sof źle się poczuła,zwymiotowała i zemdlała ![]() ![]() oczywiście małżonek zabrał ją do szpitala i dowiedzieli się,że zostaną rodzicami jaki zaciesz ;pp ![]() od razu nasz kochany ucieszony tatuś zaczął mocno dbać o Sofcię,zabrał ją na plaże ![]() ![]() tatuś ze śniadankiem ![]() ![]() i seria zdjęć "mój ciążowy brzuch" ![]() ![]() ![]() ![]() oni marzyli o 3 dzieci i je dostali....wszystkie na raz... ![]() Urodziły się dziewczynki,Julia,Kasia oraz Klara. Julia: ![]() Kasia: ![]() Klara: ![]() Klara się bawi,a rodzice z Kaśką i Julką na spacerze ![]() ![]() ![]() No i przewińmy czas...dziewczyny to już nastolatki ![]() Katarzyna: ![]() Julia: ![]() Klara: ![]() No i więcej fotek nie mam,więc CDN ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|