![]() |
#1092 |
Guest
|
![]()
Racja,zle sie ogląda takie duże zdjęcia :/
|
![]() |
![]() |
#1093 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wracam i ja.
![]() Dziś po ponad 2 mies. przerwy postanowiłem sobie zagrać. Oto Marina (łups, nie pamietam nazwiska). Postanowilem zacząć grę od dziewczyny, bo w sumie zawsze tak robiłem. ![]() Od razu ktoś ją zaprosił do tańca (widać od razu co ma w głowie ![]() ![]() Po powrocie do domu, pierwszy posiłek i na dodatek spalony ![]() Relax w apartamentowym basenie ![]() + bonus *nie umiem tańczyć, foch! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
|
![]()
dawno tu nie pisałam, a w mojej rodzince tyyyyle się działo
![]() rodzina Barry. Mia, córka Nadii i Connor'a stała się dzieckiem w wieku szkolnym: ![]() ![]() Już podczas pierwszego dnia w szkole, usiadła w ławce z największym przystojniakiem w okolicy (mała ma gust!.) i od razu zaprosiła go do wspólnej nauki: ![]() Kuki, bo tak miał na imię, od razu zaprzyjaźnił się z Mią, spędzali mnóstwo czasu razem: ![]() ![]() ![]() Dziewczynka bardzo kochała swojego tatę, nie wyobrażała sobie życia bez niego: ![]() ![]() ![]() Lata leciały, a w sercu Mii zrobiło się więcej miejsca dla przyjaciela z dzieciństwa: ![]() ![]() ![]() Wkrótce okazało się, że Nadia jest w ciąży ![]() ![]() cdn.
![]() Ostatnio edytowane przez operahouse13 : 15.10.2011 - 18:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Guest
|
![]()
Tak jak mówiłam zawieszam na jakiś czas losy Kordiana i Leandry z powodu błędów. Niech się w Twinboork uspokoji
![]() Na ten czas będę grała nowo stworzoną Simką : Sarą Jesicą Parker (z braku pomysłu na imie ściągnełam pierwsze lepsze z gazety ![]() Sara Jesica nie pamięta swoich rodziców. Zgineli w tragicznym wypadku samochodowym gdy miała niespełna rok. Ją uratowała ich troska i mocne przymięcie jej fotelika pasami. Od małego tułała się po rodzinach zastępczych i domach dziecka. Teraz gdy jest już młodą dorosłą postanowiła sama pokierować swoim życiem. Nie było łatwo. Bridgeport, w którym zamieszkała było miastem trydnym do zdobycia,ale SJ się nie poddawała. Była bardzo inteligentna. Za zaskórniaki wynajeła malutki domek od pewnej staruszki,która przeniosła się domu spokojnej starości. Tak więc SJ zaczeła nowy etap w swoim życiu... ![]() ![]() ![]() Postanowiła zacząć od znalezienia pracy. Na pierwszy ogień posżło stanowisko recepcjonistki w SPA na pół etatu. Zobaczymy jak sobie da rade. Następnie przyszła kolej na nowe znajomości. Do tego celu SJ wybrała klub Plazme. Oczywiście wikidajło nie chciała jej wpóścić,dlatego SJ wślizgneła się gdy babsztyl nie patrzył. Niestety jakaś snobistyczna osobistość ją zauwarzyła i podkablowała. Trzebabyło więc zapłacic ochroniarzowi sporą sumkę by móc cieszyć się smakiem niebiańskich drinków. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
|
![]()
Świetne macie te historie, podziwiam osoby, które grają długo jedną rodziną, ja tak nie potrafię.
![]() ![]()
![]() |
#1098 |
|
![]()
ale was tu dużo się zrobiło
![]() ![]() ![]() Horsez - Olek jest fajny ![]() ![]() ![]() Saheli019 - ale się tam porobiło ![]() ![]() Pinezka - dobrze że dzieciak znalazł sobie wsparcie ![]() ![]() ![]() Xx.Abi.xX - oj to zło wcielone! czekam na więcej ![]() Maszka - fajna rodzinka ![]() Trykuu. - ha ha foch jest fajny ![]() operahouse13 - śliczna ta mała ![]() ![]() Saheli019 - nowa dziewczyna fajna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1099 |
Guest
|
![]()
Justyna uwierz że się porobiło. Leandra 5 dzień chodzi z pekatym brzuchem i nie ma zamiaru urodzić
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja nie mogę dodać folderu mods :/ próbuje i próbuje i gra nie widzi... już robiłam wszystko... przed instalacją ponowną było ok ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|