|  16.10.2011, 11:18 | #1101 | 
| Zarejestrowany: 09.04.2009 Wiek: 44 Płeć: KobietaPostów: 4,282 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy 

Folder Mods nie może się sam pojawić. No chyba, że używasz małpki, czego raczej nie polecam.
		 | 
|   |   | 
|  | 
|  16.10.2011, 11:34 | #1102 | |
| Zarejestrowany: 08.06.2011 Skąd: G***** Wiek: 34 Płeć: KobietaPostów: 187 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy Cytat: 
  nie wiem już  tak czy owak nie działa  a kiedyś działał   
				__________________ Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów    a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog  http://justynamakeup.blogspot.com/ | |
|   |   | 
|  16.10.2011, 11:49 | #1103 | 
| Zarejestrowany: 12.01.2009 Skąd: Mystic Falls Wiek: 29 Płeć: KobietaPostów: 1,416 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy 

Okej, zmieniłam zdanie i coś wstawię. Aby umilić sobie czas czekaniem na zwierzaki ściągnęłam sobie Bardotkę (Brigitte Bardot) jestem ogromnie zafascynowana jej urodą i stylem. Nie wiem jednak czy po zainstalowaniu zwierzaków będę grała tą rodziną, pewnie nie.   Oto BB:  Już pierwszego dnia po przeprowadzce starała się zaimponować osobistościom i udało jej się. Zaprzyjaźniła się z Emmą Starr.  Rzuciła się w wir pracy. Żyła tylko pracą, a kiedy była na 5 poziomie kariery poznała Matthewa Hamminga, zakochali się w sobie i zostali para.  Tutaj podczas spotkania ze swoja najlepsza przyjaciolką i tez szefową.  Śniadanie przed pracą z Mattem. (zamieszkali razem)  Z przyjacielem z pracy - Devinem.  Kiedy Matt rzucal sie w wir pracy, Bardotka imprezowala.  Odpisywala tez na e-maile od fanow ;D. Dostala role w serialu 'pamietniki wampirow' i stala sie popularna (juz 5 gwiazdek). wiem, mam wyobraźnie ;D  Jednak zapracowana para spedzala ze sobą kazdą wolną chwile.  Az pewnego dnia... Matt oswiadczyl się.  Zdjecie z wieczoru panienskiego BB.  Odwiedzila Straz Pożarną, w ktorej pracuje jej przyjaciolka, a tam poznala przystojnego Liama i zaprosila go do siebie... przespali sie, a pozniej nie utrzymywali kontaktow.   BB dreczyly wyrzuty sumienia dlatego wyznala Mattowi, ze go zdradzila, a ten z nią zerwal.  Dlatego BB nie czekając, chwycila telefon i zadzwonila do Liama. Rozpaczala po Matthewie, ale nie minelo duzo czasu i zakochali sie w sobie, zostali tez parą. Zamieszkali razem. Liam podczas gaszenia pozaru ;D  Okazalo sie, ze zdrada BB miala skutki, byla w ciąży z Liamem! Poleciala do niego do pracy i mu o tym powiedziala. Bardzo sie ucieszyl.  Urodzila im sie coreczka - Lily Rose.  To tyle.   
				__________________ | 
|   |   | 
|  16.10.2011, 12:02 | #1104 | 
| Zarejestrowany: 15.08.2011 Wiek: 32 Płeć: KobietaPostów: 44 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy 

rodzina Barry. Nadia urodziła braciszka dla Mii, MJ'a:  pomijam nastoletnie losy Mii, ponieważ nie mam zdjęć : ( uczucie po latach nie gasło:  po wielu randkach Kuki i Mia postanowili wziąć ślub:     państwo młodzi w nowym domu:  Kuki został kucharzem zawodowo i prywatnie:  podziwianie obrączki (uwielbiam to, gdy simy jej nie mają):  podziękowania za prezenty ślubne:  Mia chciała być otoczona wielką rodziną, myślała o piątce, może szóstce dzieci; wybrała karierę malarki, od dziecka ją to fascynowało, a pracując w domu mogła zawsze czuwać nad pociechami:  Kuki początkowo nie był zafascynowany wizją piątki wrzeszczących dzieciaków (ale dał się namówić)  Pierworodny syn państwa Station, Gregory, obecnie wygląda tak:  Potem, urodziły się bliźniaczki: Mila     i Mery     
				__________________   | 
|   |   | 
|  16.10.2011, 12:40 | #1105 | 
| Zarejestrowany: 22.04.2011 Skąd: The City of Wonder Płeć: KobietaPostów: 372 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy 

Rosemarie - Ja Hamminga nie cierpię tak samo jak Blinga itd. Ale jakoś oboje są z moimi simkami   Justyna0307 - Gdzie Newtoni ?  operahouse13 - fajna familia  Saheli - Leandra jest przepiękna  (też na początku myślałam,że Goodwin to dziewczyna,bo strasznie podobny  ) 
				__________________  Klichael & Mika    . | 
|   |   | 
|  16.10.2011, 12:53 | #1106 | 
| Zarejestrowany: 08.06.2011 Skąd: G***** Wiek: 34 Płeć: KobietaPostów: 187 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy 

Rosemarie - śliczna ta Bardotka   operahouse13 - słodkie te bliźniaczki   Xx.Abi.xX - net mi przymula  więc narazie nie wgram zdjęć i próbuje naprawić dodatki do gry  jutro powinni być   
				__________________ Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów    a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog  http://justynamakeup.blogspot.com/ | 
|   |   | 
|  16.10.2011, 12:55 | #1107 | 
| Zarejestrowany: 19.06.2011 Płeć: KobietaPostów: 292 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy 

Rosemarie- twoja simka jest taka śliczna, a i ojciec dziecka jest do niej podbny, że wprost nie mogę się doczekać, jak będzie wyglądało ich dziecko!   Saheli- Sara wygląda jeszcze ładniej w kiecce w panterkę. | 
|   |   | 
|  16.10.2011, 13:37 | #1108 | 
| Zarejestrowany: 14.08.2011 Płeć: KobietaPostów: 15 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy 

Wszyscy macie świetne rodziny. Ja też bym coś wstawiła, ale nie wstawię bo mój ukochany zapis z Collinsami się usunął przez przypadek. Ale mam nową rodzinkę i jak będę miała dzisiaj czas to coś o niej dodam.

__________________   | 
|   |   | 
|  16.10.2011, 14:44 | #1109 | 
| Zarejestrowany: 18.03.2011 Wiek: 28 Płeć: KobietaPostów: 579 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy 

witojcie ! xD dawno mnie tu nie było, to przez ten cholerny błąd 12 odechciało mi się grać, ale wasze rodziny są naprawdę świetne   jak będą zwierzaki to ja też coś dodam. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  16.10.2011, 14:51 | #1110 | |
| Zarejestrowany: 22.04.2011 Skąd: The City of Wonder Płeć: KobietaPostów: 372 Reputacja: 10 |  Odp: Opowiadamy jak sobie gramy Cytat: 
  Ja też czekam na moje dodatki, bo mi się Po Zmroku znudziło. Jedynym dodatkiem którego nie kupiłam są zwierzaki, bo mi niepotrzebny. Nie lubiłam nigdy mieć zwierzaków w Sims 2 i w Sims 3 pewnie było by tak samo. 
				__________________  Klichael & Mika    . | |
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
| 
 | 
 |