![]() |
#1141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy macie świetne rodziny, ale mam słabość do tych rodzinek ze zwierzakami
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1142 |
|
![]()
no no rodzinki super
![]() ![]() ja na razie nie mam weny na granie, w pierwszy dzień grałam do późna, a teraz jakoś mi się nie chce ![]() Hastings Poprzednie losy: klik Alison jednak nie pamiętała jak to się schodzi z konia ![]() ![]() ![]() ![]() Alison musiała też się zająć Psotką dla której mają coraz mniej czasu ![]() ![]() ![]() A teraz zabawa ![]() ![]() Wafel miał marzenie wystąpić w konkursie skoków lub wyścigach więc całymi dniami trenował ![]() ![]() Marcheweczka ![]() ![]() ![]() ![]() Psotka zrobiła sobie codzienny rytuał budzenia Alison z rana, gdy tylko Peter wychodził do pracy ![]() ![]() Wafel i Psotka postanowili się poznać ![]() ![]() ![]() Oj przytulanki z Psotką :* ![]() Oh jak mi dobrze ![]() ![]() Ale trzeba wykąpać brudaska ![]() ![]() Jazda na Waflu dalej przerażała Alison ![]() ![]() A tu Psotka trochę się zdenerwowała ![]() ![]() O kurcze co jest? ![]() ![]() ![]() Ostro ćwiczą skoki ![]() ![]() ![]() ![]() Alison stwierdziła, że jeśli chce być profesjonalistką to musi tak wyglądać ![]() ![]() ![]() No teraz wyglądają lepiej ![]() ![]() Psotka się zmęczyła i słodko śpi na kanapie ![]() ![]() Gratulację dla Wafla za udane skoki ![]() ![]() Peter też próbował swoich sił ![]() ![]() ![]() Szop polubił mój dom i moje śmieci :/ ![]() Przejażdżka i trochę wody dla ochłody ![]() ![]() Wafel przestraszył się przeszkody ![]() ![]() ![]() Trochę potrenuje i przeskoczy całą ![]() ![]() ![]() A teraz trochę błędów ![]() Kąpiel Psotki: ![]() było też tak jak Psotka chciała jeść to jadła poza miską ![]() Wtapianie się w konia :/ ja rozumiem, że koń i jeździec muszą stać się jednością ale to lekka przesada ![]() ![]() Denerwuje mnie brak czasu na wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Następnym razem dam chyba losy Newtonów , te zaległe ![]() ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 22.10.2011 - 09:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
|
![]()
Wasze rodzinki są naj :* Też zamierzam coś dać,ale jak narazie chcę zdobyć jednorożca do moich koników
![]() Sheibe-sliczna na simka ![]()
![]() |
#1144 |
|
![]()
dzięki kaka2610 ^^
Justynaaa ![]() ![]() śliczna jest ![]()
![]() |
#1145 |
|
![]()
cudowne simsy i historie macie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
|
![]()
Macie na prawdę śliczne rodzinki.
![]() ![]()
![]() |
#1147 |
|
![]()
Widzę, że zwierzaki odebrały wszystkim chęć do dodawania fotek w tym temacie wiec postanowiłam, że ja coś dodam.
Jak już wspominałam Lorena i Stiven byli sobie bardzo bliscy. Pewnego dnia Stiven podjął ważną decyzje. Uświadomił sobie, że Lorena jest miłością jego życia i chce być z nią do końca życia. Zaprosił ją wiec na romantyczną kolacje. ![]() Gdy już zjedli co mieli zjeść wstał, uklęknął..... ![]() .....i.......oświadczył się jej.! ![]() Lorena oczywiście się zgodziła. Po powrocie do domu postanowili upieczętować swój związek... ![]() Macie tu zdjęcie mojej rozanielonej parki, ale żeby nie było każdy sam się na pewno domyśli co się działo chwile wcześniej (ja nie wnikam, chyba należy im się chwila prywatności) ![]() ![]() No i kurde wpadka.! Ja tu daje bb żeby młodzi mogli się sobą nacieszyć, a Lorena jak na złość o 4 rano (w sobotę) zrywa się z łóżka i pędem do łazienki, no a jakby tego było mało to jeszcze wystąpił fajny bug bo moja simka spala w ubraniu codziennym w tym w butach na obcasie ;D ![]() No tak wieczorem brzuszek się już trochę zaokrąglił i trzeba było powiedzieć Stivenowi. ![]() Biedak wraca z pracy a tu niespodzianka. -jak to w ciąży.?! Przecież jak wychodziłem tego tam nie było.! ![]() ![]() A tak naprawdę to szybko pogodził się z tym, że będzie ojcem i chyba nawet się ucieszył ![]() ![]() Lorena tez była zachwycona zawsze marzyła o dzieciach. ![]() Na dziś to tyle muszę trochę pograć bo powoli kończą mi się zdjęcia. Mam nadzieje, że ktoś coś doda bo trochę się nudno robi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
|
![]()
`~Drodzy Kochani !
Otóż że od dwóch tygodni mam złamaną rękę co uniemożliwia mi trzymanie myszki tym samym granie w simsy. Moje rodziny Sobotka, Pinezka,Betanek,Dąbek i Walendziak nie mogą zaistnieć w tym temacie już od 8 stron <wow> Na szczęście mam nadzieje że w środę zdejmą mi gips i to odpracuje ![]() Ostatnio byli tu ---> http://forum.thesims.pl/showthread.p...10#post1459110 Tymczasem zrobiłam chyba tylko 4 fotki w tym dwie wyczekiwane przez jednego Pana ![]() To tak u Dąbków same zmiany córeczki rosną jak na drożdżach i Laura chodzi już do szkoły a Izunia jest dorosła ![]() Cała rodzinka ![]() I Iza dorosła, nawet ładna z niej panienka ![]() ![]() A tutaj Berenika nie chce pozwolić na zrobienie boskiemu Olkowi zdjęcia : Nie ! nie ! nie będzie żadnych zdjęć! -troskliwa matuchna ![]() ![]() Proszę tylko jedno -odparłam -Dobrze ale tylko jedno -ok. DLA WSZYSTKICH UŻYTKOWNICZEK FORUM BOSKI OLUŚ :d ,33 ![]() po numer telefonu pisać na pv ![]() Ciąg dalszy mam nadzieje bedzie niedługo , pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
|
![]()
![]() |
#1150 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dobra, gra mi nie działa, ale mam całą masę zdjęc Fusców, których Wam jeszcze nie pokazywałem
![]() Rodzina Fusco odcinek 14 Więc, może dla przypomnienia: Na początku tego krótkiego rodu był Fabricio i Felicia, Fabricio zmarł a Felicia ożeniła się drugi raz z młodszym Tomem. Fabricio i Felicia mieli 2 dzieci: Leona - wyprowadził się on z domu, ożenił i aktualnie wychowuje urodziły mu się dwie śliczne bliźniaczki - oraz Alyson, ktora... no własnie, możecie przeczytać ![]() Więc, Alyson w końcu postanowiła oswiadczyć się Jake'owi i tym razem była to udana próba. ![]() Z tej okazji zorganizowali bikini party ![]() ![]() Tutaj para: ![]() I Tom ![]() I inne fotki z imprezy: ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|