![]() |
#71 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
RAM mam 4GB. grafika GeForce GT325M; VRAM 1GB. procek Intel i5 M430 ; 2.27 GHz Za slabe na simsy??? Wkurza mnie to przeswitujace futro albo wywalanie do windowsa ot tak. Ja juz nie wiem co zle robie. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
Ja mam Radeona i na innym forum ludzie też właśnie mają Radeony i myślałam, że to wina tego typu karty, ale jak widać na Twoim przykładzie, to tak nie jest.
Trzeba czekać na aktualizację. Może ona coś pomoże? |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
To ja mam za to inny problem i się zastanawiam czy to wina modów...
Jako człowiek nie mogę nic zrobić ze swoimi zwierzętami - ani ich dosiąść, ani nic. Co może powodować ten problem? |
![]() |
![]() |
#74 |
Reputacja: 14
|
![]()
Chyba jako sim
![]() Z jakimi zwierzętami? Czy nie ma opcji w ogóle, czy są tylko niepodświetlone? Spróbuj jakoś dokładniej opisać problem.
![]() |
#75 |
|
![]()
Ja może tak się pobawię w off-top, ale muszę się wyżalić. Dokupiłam dzisiaj RAm i skubaniec nie działa... Nawet BIOS aktualizowałam i nic. Jestem nieźle wściekła, a myślałam, że Simsy mi będą szybciej chodzić, tymczasem po uruchomieniu Simsów, mam niebieską planszę i komp się wyłącza... Najśmieszniejsze jest to, że system wstaje na tych 8 GB normalnie, Windows widzi 8 GB, ale komputer w ogóle nie jest szybszy no i lada wysiłek poważniejszy i nowe kości wyłączają kompa.
Co do problemów z samą grą, to w AP gra mi się straasznie wlecze. No grać się niemal nie da. W SV i BP, jest ciut lepiej, ale to dlatego, że zrobiłam poprawki do miast z mts... Ciągle coś z tymi Simsami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Vunner A próbowałeś wyprowadzić i wprowadzić ich? albo inne akcje w tym goście. Zmiana aktywnej rodziny i powrót..? Możliwe że pomoże.
Jak takie kombinowanie, też w edycji miasta - u mnie to działa na takie głupie błedy, nie pomoże, to sprawdź mody: może nie będziesz musiał się z tym męczyć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To nic nie da, zmieniałem rodzinę i też nic nie mogłem zrobić ze zwierzęciem. No cóż... zostaje usuwanie modów. ![]() PS: Jak będzie działać to dam wam znak. ![]() Ostatnio edytowane przez Vunner : 25.10.2011 - 18:24 |
|
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
a wrzucenie rodziny bo biblioteki i z powrotem do miacha..? wiem, upierdliwe to, ale zazwyczaj tak się naprawiało simsy..
gra bez modów to nie to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Ok, wina modów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |