|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
cześć Mrufka
moja karta graficzna to Asus GTX550 TI 1Gb Simy chodzą dopiero dobrze jak w ustawieniach dam na minimalne wymagania, czy dokupienie pamięci ram poprawi wydajność gry? Czy to nie będą zmarnowane pieniądze? Ostatnio edytowane przez alik : 28.10.2011 - 08:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyczyny mogą być różne, ja sama mam niezły komputer a mam problemy ze Zwierzakami i grafiką. Wiem jedno, że więcej RAMu nigdy nie jest wyrzuceniem pieniędzy :-) Spróbuj wyłączyć w opcjach wygładzanie animacji i renderowanie zaawansowane, a zwiększ lekko detale, zobacz jak będzie wtedy. Po zmianie opcji wyjdź z gry zupełnie i włącz ponownie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Witam mam problem z Sims 3 Zwierzaki (ale widzę że nie tylko ja) wygląda to mniej więcej tak jak na pierwszym obrazkach ze str 1 zwierzaki mi prześwitują mam aktualne sterowniki do karty graficznej ma grafikę GeForce 6150 lub 6100 nie wiem bo się nie znam.
Proszę was o pomoc dodam że mam legalna wersję gry kupioną w empiku [img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Anna/Moje%20dokumenty/PrintScreen%20Files/ScreenShot006.bmp[/img] http://i.imgur.com/3Jwff.png @mod: nie pisz kilku postow pod rzad, uzywaj opcji edycji. Ostatnio edytowane przez lithium : 02.11.2011 - 12:56 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|