![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
shotshe teraz już trochę bardziej łapie o co chodzi
![]() Hastings Poprzednie losy: klik klik Wafel dostał piłkę ![]() ![]() ![]() Wafel i Alison wystartowali w zawodach ![]() ![]() ![]() ![]() Peter ciągle się bał jeździć ![]() ![]() Psotka kopała sobie tu i tam ![]() ![]() Przyszedł jakiś przybłęda ![]() ![]() ![]() Postawiłam budę z myślą o przybłędach a Psotka tam poszła ![]() ![]() ![]() Tu następny ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu ale Psotka i Wafel co chwile byli brudni :/ wcześniej tak nie było. Co za (...) nie dał zwierzakom poziomu higieny :/ dla mnie mogło by nie być pragnienia np. simy nie mają i żyją ![]() ![]() Peter uczy Psotkę sztuczki "siad" ![]() A Alison uczy się ogrodnictwa ![]() ![]() ![]() A teraz sztuczka "wstań" ![]() ![]() ![]() Psotka wstaje ![]() ![]() ![]() Psotka pozdrawia fanów ![]() ![]() ![]() Psotka i jej poszukiwania skarbów ![]() ![]() ![]() ![]() Pochwała za dobre skoki ![]() ![]() Wafel jako reproduktor ![]() ![]() ![]() Alison ucieka przed Psotką ![]() ![]() ![]() Zabawa w ściganie c.d. ![]() ![]() Przeciąganie liny ![]() ![]() Zobaczyłam pierwszy raz jelonka ![]() ![]() ![]() ![]() Peter zaprzyjaźnia się z Waflem ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|