![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Anie Szprotka jest śliczna. Przypomina mi tego psa z reklamy kremów no tego pomarszczonego (nie pamiętam rasy)
![]() A teraz dalsze losy mojej rodzinki. Lorena naprawdę chciała być dobrą mamą wiec cały czas spędzała na czytaniu książek o dzieciach. ![]() Stiven także nie próżnował i szkolił się w roli ojca. ![]() Był naprawdę troskliwy. Często przygotowywał śniadania, które wspólnie jedli w ogrodzie. ![]() Urządzali też sobie pikniki w parku. ![]() Niby wszystko fajnie ale wielki brzuch dawał się Lorenie we znaki. Stiven oczywiście popróbował pomóc narzeczonej i serwował jej wspaniałe masaże. ![]() Aż nadszedł wreszcie długo oczekiwany moment i o 5 nad ranem Lorena zaczęła rodzic. (uwielbiam te miny przestraszonych simów i rodzących simek;D) ![]() ![]() Po godzinie albo dwóch na świat przyszedł mały chłopiec o imieniu Diego. ![]() Cały dzień leżał grzecznie w łóżeczku ale za to w nocy bez przerwy płakał. Stiven chcąc odciążyć zmęczoną porodem Lorene wstawał dzielnie do synka przez prawie całą noc. ![]() Ale jak to facet, nie wytrzymał długo i kilka razy do Diega musiała wstawać Lorena. A okazało się, że dziecko porostu było głodne, bo inteligentny tatuś śpiewając mu piosenki nie pomyślał, że jeszcze nic jadł. Wiec już najedzony maluszek usnął. Jego rodzice też. ![]() ![]() ![]() Po kilu dniach nadszedł dzień urodzin Diega. Niestety coś się zacięło i musiałam go postarzyć kodem, wiec nie mam zdjęć z urodzin ;(. Diego w wieku pełzającym. ![]() ![]() ![]() ![]() Sesja zdjęciowa z mamą i tatą. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stiven był zachwycony rolą ojcostwa i uparł się, że to on nauczy synka mówić. ![]() Lorena natomiast zajęła się nauka chodzenia i korzystania z toalety. ![]() ![]() W końcu młodzi stwierdzili, że czas na ślub. Diego jest już duży wiec może czynnie uczestniczyć w uroczystości. Na następny dzień odbył się ślub. Niestety nie mam pokoleń czyli także nie posiadam łuku ślubnego. Na szczęście jestem kreatywna i sama go sobie zrobiłam. Co prawda prowizorka ale jest. ![]() Wymiana obrączek ![]() ![]() Pierwszy pocałunek jako małżeństwo ![]() i takie coś... ![]() ![]() A potem impreza na którą Stiven zaniósł swoja ukochana. ![]() ![]() ![]() I zdjęcia państwa młodych(przepraszam, że tak ciemno ale nie było lamp) ![]() ![]() ![]() Na dziś to tyle bo i tak dużo tego. Jak by ktoś chciał to tu są zdjęcia Diega. http://forum.thesims.pl/showpost.php...0&postcount=53 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|