![]() |
#1212 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hejka ! Chciałam wczoraj pochwalić się swoją rodzinką,ale był problem,który został naprawiony.
![]() ![]() Przedstawiam wam Julię,wielką miłośniczkę koni. Od dziecka marzyła o posiadanie konia. Marzenia się spełniają ! ![]() ![]() Ania,pierwsza klacz Julii,którą dostała w 18 urodziny. (Rasa stworzona prze ze mnie) ![]() Bartek,jednorożec,znaleziony przez Anię,gdy ta uciekła z boksu ![]() ![]() ![]() Julia dbała o konie. Na zdjęciu szczotkuje Bartka. A Ania ? ![]() Ania zaś po wypuszczeniu z boksu pogalopowała do lizawki. Potem czuła "Mineralistyczność" w buzi ![]() ![]() Potem udali się do ośrodka treningowego. ![]() Julia ostro ćwiczyła z Bartkiem,a Ania polepszała umiejętność Wyścigi. ![]() Tu macie fotkę stajni zbudowanej prze ze mnie. Niestety,w jednym boksie da się umieścić konia i źrebaka ![]() ![]() Julia odłożyła konie do boksu. Zamknęła je na ostatnią kłódkę,bo się przestraszyła,że ucieknie jej koń na dzicz xD Poszła się umyć,tutaj myje ząbki. ![]() ![]() Przebrała się i poszła wyczyścić prysznic. Brudna robota ! ![]() ![]() Żeby odpocząć,podglądała sąsiadów pod teleskopem. Szalona dziewczyna ![]() ![]() Julia,co ty zobaczyłaś ?! xD ![]() A co u koni ? Bartek smacznie spał,a Ania stała przy bramie i się przyglądała ![]() + Fotka : Kurde,materac niewygodny. xD ![]() To tyle na dziś. Papatki ;*
![]() |
#1213 |
Guest
|
![]()
Bella stała się wreszcie dorosłą klaczą. Dziewczyny odrazu ostro wzieły się za nauke jeżdziectwa. Szczególnie Ariel wzieła sobie do serca treningi z Bellą. Amelia zaś obmyślała bardzo ciekawy plan...
Pewnego słonecznego dnia zaprosiła swoją ukochaną do parku na piknik. Po sytym posiłku Amelia klękneła przed Ariel i wyciągneła pierscionek. Oczywiście rudowłosa zgodziła się bez słów. Kilka dni póżniej dziewczyny urządziły wieczór paniejski,po którym odbyła się ceremonia zaślubin. Obecnym gosciom jakoś nie przeszkadzała odmienna orientacja nowych mieszkanek i wszyscy rzucili się na pyszny tort ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +BONUS:Na lesbijskim wieczorze paniejskim to i tancerzem jest kobieta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
|
![]()
Saheli019 - Bella urosła na ładną klacz
![]() ![]()
![]() |
#1215 |
Guest
|
![]()
Julia-ja miałam wczesniej jasnobrązową klacz z białą grzywą i całego czarnego jednorożca. Zrebie urodziło sie do połowy jasno brązowe z białą grzywą a zad miało czarny
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
|
![]()
Saheli019 ehm, bardzo fajna historia
![]() Dostałem już zwierzaki dlatego dzisiaj porobie zdjęcia moich czterech rodzin a jutro tu je wstawię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Julia, masz ładne konie\jednorożce ![]() Jednorożec Jaśminka i arabka Kometa... ![]() ![]() A ogierek, Aquino, liże sobie lizawkę... ![]() Życie na wsi jest bardzo nudne, psy nie bardzo mają o czym gadać... ![]() Wojtek szykuje Jaśminkę do wymarszu w teren... ![]() ![]() I pogalopowali w siną dal.... ![]() ![]() Aż dotarli do dziwnego miejsca.... ![]() Wojtek chciał je dokładniej obejrzeć, więc przywiązał Jaśminkę do słupka. Ona była bardzo grzeczna i się z niego nie zerwała... ![]() -Hmmmm.... słyszałem coś o starej kopalni, podobno lepiej się tu nie zapuszczać... ![]() -Pani kochana, co to za rudera tu stoi? ![]() -To pan nie wiesz?! Tu pracują bandyci! ![]() -Bandyci!!! Muszę stąd wiać!!! ![]() ![]() Tymczasem Aisha namalowała koszmarnie brzydki obraz... ![]() ![]() Po powrocie do domu, Jaśmince należy się marchewka... ![]() Następnego dnia, młodzi małżonkowie wybrali się razem w teren... ![]() ![]() Potem ich drogi się rozeszły, Wojtek i Aquino wybrali się na przejażdżkę... ![]() ...a Aisha i Kometa pojechały ćwiczyć skoki... ![]() ![]() Przytulas się należy... ![]() ![]() Wieczorem Wojtek czyta Klarze do snu... ![]() Następnego dnia pojechał z Kometą w teren... ![]() I znowu przytulas... ![]() ![]() -Masz marcheweczkę, bo mi jeszcze umrzesz z głodu i przyjdzie po ciebie Kostucha. ![]() -A jak już będziesz stara i brzydka, to ci kupię magiczny eliksir odmłodzenia... Nie żartuję! ![]() ![]() Prywatne party.... ![]() Ktoś tutaj pewnie przeholował z trunkami... Ciekawe czy pamiętali, by się zabezpieczyć... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
|
![]()
Anie_1981 - Dzięki
![]() ![]()
![]() |
#1219 |
|
![]()
sorry ze przynudzam. Ale chce juz konczyc prezentacje losow rodziny Iman :>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TO juz koniec z Imanami. Mogę dodać, że Evan umarł, ze starości nie mając już dzieci. Loraine zgineła w pożarze w rezydencji Ćwirów. A Maxie samotnie wychowuje dziecko spłodzone przez Mortimera.
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 04.11.2011 - 12:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
|
![]()
Ależ Evan ma włochate te ręce
![]() Aż się sobie dziwię, że przy ciągłym wywalaniu gry do pulpitu, nadal mam wenę do robienia zdjęć. No i patrzcie ile ja ich uzbierałam! Muszę być solidnie uzależniona od Simsów ![]() ![]() Przyszedł czas na Naturie... Psina swoje przeżyła... ![]() Mroczny Kosiarz postanowił pomóc w porządkach domowych... ![]() ![]() Pamiętacie zakończenie ostatniej wstawki zdjęć? No to najwyraźniej Wojtek i Aisha jednak się nie zabezpieczyli... ![]() ![]() Plecki bolą, więc Aisha wybrała się do SPA na masaż... ![]() A co zrobił Wojtek? Oczywiście wskoczył na konika ![]() ![]() ![]() Ich powrót do domu zbiegł się w czasie. ![]() Ciapek jest teraz samotny. Ludzi interesują się głównie końmi, drobnymi zwierzakami i sobą nawzajem... A co z Ciapkiem... ![]() ![]() No, doczekał się w końcu uwagi, u schyłku swych dni... ![]() Grób Naturie... ![]() Ciapek przeprowadził się z budy na dworze, na posłanie w domu. ![]() A co to? Naturie chyba nie do końca umarła. A gdy szczekała "Ja tu jeszcze wrócę", to nikt jej nie wierzył ![]() ![]() Klara staje się dzieciakiem z podstawówki... ![]() Ciapek zastanawia się, czy te dziwaczne stworzenia ze szklanych pudełek to te same, które widuje na dworze... ![]() -Kotku! Jak ty możesz takie wygibasy robić, przecież jesteś w zaawansowanej ciąży!? ![]() -No i masz wykrakał, teraz zaczęłam rodzić! ![]() Szpital w Appaloosa Plains. Szpital szczyci się tym, że przyjeżdżają do niego pacjenci z całej Simlandii, ale jakoś nie widziałam tutaj Agnieszki Zadek wycinającej sobie wyrostek robaczkowy, więc to raczej bujda. No a cała ta gadanina, że ocalają więcej niż zabijają... Ehh jakoś w to nie wierzę... ![]() ![]() Urodził się... No właśnie... Jak ja go nazwałam..? Pamięć już nie ta... ![]() ![]() ![]() Sklep Spożywczy... Aishy zachciało się "kąpieli z bąbelkami"... No i Wojtek musiał wsiąść na Gacusia i jechać po płyn do kąpieli... ![]() Nawet po śmierci Naturie zaskarbia sobie przyjaciół.... ![]() Niestety, na Ciapka też już przyszedł czas. ![]() ![]() ![]() Wojtek i Aisha przy pracy. ![]() ![]() Klara na huśtawce. ![]() -Czyż to nie urocza rzeźba? Zaraz ją sprzedam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|