![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
NO TAK! Rozumiem . Chciałaś żeby Ci współczuć że inni już się tak tym nie fascynują. Już się wszyscy wyrazili na ten temat i Ci odpowiedzieli , więc dlaczego mówisz , ze z nami jak do ściany????? <_<
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Zagadzam się z tomikiem! Wszyscy tak czekają na tą gre tak się podniecają!
A skończy się na tym że się rozczarują... Im dłużej czekam na te simsy tym mniej je chce. Niedługo powiedza że będą w grudniu i wtedy będzie mi już wszystko jedno. Także napalicie się na te simsy a to nie będzie takie EKSCYTUJĄCE. I co wtedy wrócicie do the simsów jedynki. Więc nie fascynujcie się tak nimi! Jak już będą i tak jak mówili będą wypaśne to wtedy będziecie się tak zachwycać... ![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 9
|
![]()
Chiga mozesz nas nieobrazac to do Ciebie mowi sie jak dos sciany my Ci tlumaczymy a Ty i tak swoje.
#25 |
Guest
|
![]()
Jeśli założyłaś(Chiqa) ten temat po to żeby nam wypominać że już nie jesteśmy simmanjakami to to jest po prostu bez sensu <_< <_<
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Niechcę wcale wzbudzac niczyjego współczucia. Poprostu jest mi żal że Simsy zostaną zapomniane i chcę w was wzbucić sumienie. Nielubie się użalać nad sobą, i niechcę byście w myśleli że ja się użalam nad sobą. Co jak co ale też czekam na Simsy 2 i nie zamieżam ich bojkotować. Boję się tylko że ludze zapomnieją o srarych dobrych simsach i zaczną się rozczulać nad nowymi, jakby były pierwszą tego typu gra w polsce. Mam do was tylko jedna proźbę nie zapomnijcie co było pierwsze.
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
A ja gram w simsy i nie zapomne o nich
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Yooukii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Reputacja: 9
|
![]() Cytat:
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
A ja uważam, że temat powinien być zamknięty ! Chiqa bez obrazy, ale jak byśmy nie byli simfanami to nie wchodzilibyśmy na te forum, i nie odpowiadalibyśmy w postach. Sorry ale do Ciebie jak do ściany bo nie kapujesz, że temat nie ma sensu [Nie mogłam sie powstrzymać od komentarza :lol: ].
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|