![]() |
#11 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Moja kochana, nowo założona rodzinka.
ELECTRIO Od dziecka Merry chciała mieć konia... Jej marzenia się spełniły już gdy była nastolatką. Opiekowała się nim z całej siły. ![]() Merry po raz pierwszy wsiadła na konia. Klacz nazywa się Maria Magdalena. (Mina Merry jest bezcenna. ;x ) ![]() Merry jest już dorosła, ale nic się nie zmieniło od wieku nastolatki. Nadal boi się koni, no i nadal nie grzeszy mądrością. POWÓD, jazda na koniu w sukience. xd (Zuch dziewczyna, nie mieszka już z tatusiem...[*] ) ![]() Na tym zdjęciu Merry i Maria Magdalena trenują ostro. Mer. chce zostać mistrzynią. Ale sława nie przychodzi tak nagle. Merry bierze się w karby. Została moją simową Justyną Kowalczyk. Ćwiczy co dziennie. Puki koń się nie zmęczy. ;x Jak ja ją kocham. ![]() A tutaj dowód, że nie ma zmiłuj się dla Merry. Ćwiczy nawet w piżamie. :x ![]() I ćwiczenia się opłaciły. 1 miejsce w Amatorskich Biegach Przełajowych... Na zdjęciu wraca z nieudanego Wyścigu Międzynarodowego, w którym zajeła 3 miejsce... Ale Merry nie da się. Wygra i te zawody. ![]() PODZIĘKOWANIA DLA: http://imageshack.us/ Kolejna dawka Merry i Marii Magdaleny w następny poniedziałek. ;x
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 14.11.2011 - 15:17 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|