![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jej chwile mnie nie było a tu już 12 nowych stron!
![]() Wszyscy macie super rodzinki i z niecierpliwością czekam na kolejne porcje zdjęć ![]() Skąd mieli kasę na nowy dom?hmmm ![]() No dobra czas na zdjęcia: W domu Montgomerych nastał wreszcie długo oczekiwany dzień - urodziny Diega i Aurory. Diego dmucha świeczki ![]() ![]() I kolej Aurorki. (z tylu Diego przed zmianą fryzury i ubrania oraz Stiven) ![]() No i nie tak brzydki jak myślałam Diego ![]() ![]() I śliczna (przynajmniej dla mnie) Aurora ![]() Na następny dzień rodzinka została zaproszona na urodziny córki sąsiadów Sary ![]() ![]() Tu już Aurora z rodzicami Z mamusia ![]() ![]() i tatusiem ![]() No i Diego. Coś mi się wydaje, że nie będzie najlepszym uczniem. Tylko komputer i dziewczyny mu w głowie ![]() ![]() ![]() Mama jednak nie daje ze wygrana i tłumaczy mu, że szkoła jest ważna ![]() ![]() Cała rodzinka w komplecie: w ogrodzie ![]() i przy obiedzie. Jak widać Aurorce chyba nie smakowała zupa ;D ![]() Diego już zdecydował kim będzie w przyszłości. Dużo czasu poświęca na rozwijanie swoich umiejętności, a jako, że jest syneczkiem tatusia, Stiven bardzo mu w tym pomaga ![]() OMG! meteoryt!!!!! ![]() Nie, nie spokojnie....To tylko niezdarny Stiven ![]() ![]() W tym czasie Lorena uczy Aurorę mówić . ![]() No i stało się nadszedł poniedziałek czyli pierwszy dzień małoletniego w szkole. Nie wydaje się być zadowolony. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|