![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Kurcze, mi też się gra krzaczy. Poprzednią rodzinkę musiałem porzucić. Były takie błędy, że się poddałem. Stworzyłem więc kolejną rodzinkę. Pograłem nią 5 tygodni simowych i już musiałem reanimować zapis, no ale udało się.
No to zaczynam. Losy rodziny Yamada Daisuke i Celest jako młode małżeństwo wprpwadzili się do małego miasteczka. Zamieszkali w skromnym, lecz ładnym domku. ![]() ![]() Jako para bardzo się kochali ![]() ![]() Ich pierwszy dzień minął intensywnie lecz spokojnie. Z początku Daisuke podjął karierę strażaka, a Celeste postanowiła zostać detektywem. Wiedzieli jak ważne są dobre relacje z sąsiadami więc starali się być dla wszystkich mili. ![]() ![]() Wieczorkiem postanowili wyrwać się do miejscowego saloonu. Bawili się świetnie! ![]() ![]() ![]() W domu zresztą też ![]() ![]() To na tyle jutro wstawie kolejne foty. Dzisiaj tak mało, bo chciałem żeby było w miarę przejrzyście ![]() Bonus ![]() Super z nas drużyna i tacy wszyscy profesjonalni xd ![]() 'Dam radę, dam radę, to nie jest w cale takie ciężkie C.D.N Ostatnio edytowane przez Spectrum : 09.12.2011 - 06:45 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|