![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam mieszane uczucia, co do tego projektu.
Chodzi mi o ogólne wrażenie, bo raz pomieszczenia są jasne (jasny salonik na piętrze, jadalnia), raz ciemne (sypialnia, gabinet, ciemny salonik na piętrze). Szkoda, że w pokoju dziennym ta dżungla roślin zasłania całe okno. Okropne są te drzwi ewakuacyjne (jak je nazwała AoiNamida). Jednak mi się nie podoba. Sorry. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Kuchnia połaczona z jadalnią fenomenalnie wygląda
![]() 8/10 |
![]() |
#13 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Brakuje mi tutaj zdjęć bryły. Sypialnia wg mnie jest okrutnie ponura i nijak się ma do całości.
Ale cała reszta - perfekcja ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Dawno nic nie pisałem, ale jak zobaczyłem tę produkcję, od razu mnie wzięło na komentowanie
![]() Pierwsza myśl? "No, wreszcie ktoś, kto wie jak loft wygląda!" Druga? "Uwielbiam taką otwartą, swobodnie przecinaną przez konstrukcję przestrzeń!" Wrażenia wyjątkowo pozytywne i ta myśl, że ma się do czynienia z człowiekiem, który zna się na rzeczy. Fajne połączenie kolorów, materiałów i pomieszczeń w ogóle. Absolutnie pochwalam odwagę w eksperymentach! Efekty są widoczne. Gdybym miał się czegoś przyczepić, parę pierdółek pewnie bym znalazł, ale to głównie personalne i bardzo subiektywne uwagi, które nie koniecznie muszą być słuszne. Jedyne co rzuca się w oczy, to trochę chaotycznie ustawione te krzaki pod oknem. I właściwie nie w samych krzakach tu problem, bo mają sens i grają życiem tak jak powinny, tylko donice jakby każda z innej bajki. Ale trudno się czepiać o takie duperele, które w sumie od Ciebie niewiele zależały. W ostateczności dałoby się to jakoś rozwiązać, ale nie wiem czy warto się męczyć, bo efekt i tak jest w pełni satysfakcjonujący. Ktoś tam się czepiał bryły, której nie ma - pod tym względem nie mam zdania, bo traktuję to wnętrze jako zaprojektowany mały fragment jakiegoś ogromnego budynku, który sam w sobie jest tu nieistotny, pokazany jest natomiast fragment wnętrza, o który tu chodzi. Taki kawałek budynku wycięty z całości. Zatem bez sensu domagać się bryły, która zapewne (wnioskując z ogromu tego loftu) miałaby monumentalne rozmiary. Jeżeli z taką myślą było to projektowane, to ok. Od razu uprzedzam, że na pewno zaraz zmontuję do Ciebie jakąś PM z listą zapytań o stos przedmiotów, bo nie mogę się powstrzymać, a tematu Ci zaśmiecał nie będę ![]() Na podsumowanie powiem, że ten projekt na prawdę mnie zainspirował i mam ochotę uruchomić grę i samemu podłubać, bo dawno tego nie robiłem. Gratuluję i czekam na więcej ![]() Marian...
![]() |
#15 |
|
![]()
Wow.. aż mnie przytkało.. Ten dom wygląda raczej, jak z katalogu o dekoracji wnętrz, niż z The Sims 2, poważnie. Wszystko jest przemyślane i genialnie dopasowane; na to, że sypialnia jest trochę ciemna, nawet nie zwróciłam uwagi- w końcu nie każdy śpi pod kołdrą z księżniczkami Disneya..
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|