|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
.Catti. - mi też jest ciężko dojść do 3 pokolenia. Jedyna rodzina którą doszłam do 5, to Hammingowie, których kiedyś tutaj pokazywałam ![]() EDIT: Rodzina Craig cz. 3 W dniu ślubu. Cindy zaczęła panikować. Chciała wypaść jak najlepiej przed znajomymi i przyszłym mężem. ![]() ![]() ![]() ![]() Wesele odbyło się na parceli ślubnej, zbudowanej przeze mnie ![]() ![]() Nie było zbyt wielu gości, ale przyszli tylko najbliżsi przyjaciele rodziny. ![]() Ach, jak ja uwielbiam takie sceny. ![]() ![]() ![]() Gracja ryczała xD ![]() Nawet pani z wojska się wzruszyła :> ![]() No i standardowo, krojenie tortu. ![]() Nie ma to jak przyjść na czyjeś wesele w hawajskiej koszuli ![]() ![]() Pan młody wyśmiał gościa xD ![]() Densimy ![]() ![]() ![]() Oczywiście wszyscy się rzucili na alkohol... ![]() Za dużo alkoholu..... ![]() Pani Craig prowadzi poważną dysputę z miksologiem. ![]() Noc poślubna... Hmm, no cóż. Tego nie skomentuję. ![]() ![]() A po nocy poślubnej ... ![]() ![]() No i jak się okazało, Cindy jest w ciąży. ![]() ![]() Weasel ćwiczy logikę. Musi być przecież dobry detektywem. ![]() Szczęściara urodziła szczeniaczki to trzy suczki: Hera, Hestia i Artemida. Z mitologii greckiej ![]() ![]() Cindy na rękach z Artemidą . ![]() Weasel przeprowadza obserwację. Jest niewidoczny niczym ninja. ![]() Czy to nie jest słoooooooodkieeeeee? :> ![]() Cindy uczy Kapsla sztuczki. ![]() Zaczęła rodzić. Trochę dziwne, bo mi zawsze simki w nocy rodzą. ![]() Dzieciak chyba nazywa się Brian, ale już zapomniałam. [trochę skórkę ma krzywo i wygląda jakby był jakimś mutantem] ![]() No i Cindy pisze listy z podziękowaniami. Trochę dziwne, bo jedyny prezent, który dostała to obraz... Od własnego psa xd pisało, że Kapsel Craig przesyła prezent blablabla ![]() ![]() I tak oto kończę trzecią część opowiadania o mojej rodzince. Niedługo następne fotki. Dziękuję za uwagę ^^
Ostatnio edytowane przez suomii : 28.12.2011 - 15:00 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|