|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
@all-wasze rodziny są swietne.Jak nie forum szwankowało,to dostawałam szału tak się uzależniłam od waszych historii.
@eyvee - chyba więm już co będzie powodem konkurowania siostrzyczek ![]() Rodzina Broke http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1667 <--poprzednie części Zajełam się Lidką i całkiem zapomniałam o Roshanie.Muszę i jemu wymyśleć jakąś historię by się nie zanudził mi chłopaczyna Jak narazie Roshan stałsię nastolatkiem,i to nie byle jakim-został typowym Bad Boyem ![]() ![]() Jego WP-Tula,zapragneła zrobić mu niespodzinakę i za sprawą eliksiru zmieniła się wdziewczynę.Roshan chyba był zadowolony z prezentu ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie tyle
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
OMG! ile tu się dzieje?!
ja też miałam problem z zalogowaniem się na stronę i myślałam, że zwariuje ![]() Wszyscy macie świetne rodzinki. eyvee JAK TY TO ROBISZ? nie będę tu się rozpisywać jacy to Twoi simowie są śliczni, a historia nadaje się na jakąś powieść bo na pewno dobrze o tym wierz ![]() Ja niestety pożegnałam się z moja rodzina.( głupi system przestał mi czytać płytę, a gdy już zaczaił co i jak okazało się, że wszystkie moje rodziny znikły :/) No cóż bywa. Jeżeli jutro znajdę trochę czasu to coś dodam ale nie obiecuje. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
eyvee podziwiam za grę wampirami, mi jakoś źle się nimi gra, trzeba w nocy żyć itd
![]() Rodzina Prada Ascanio podczas wizyty u sąsiadki, Erin Kennedy zajmuje jej dzieciaka opowiastkami o duchach. ![]() A tu Bella Kawaler, jako już dorosła, zmieniłem jej ubranie i fryzurę Nraasem Teraz przypomina rasową Ćwirkę ![]() ![]() Fleur (nie wiem co mi przyszło do głowy tak ją nazwać, jakoś niewygodne to imię, chyba zmienię jej na Flora ) zaczęła rodzić. Urodziła pierwszego potomka klanu Prada, Emanuela. Jeszcze tej samej nocy poczęli kolejne dziecko i po kilku dniach na świat przyszła ich córka Lubię mnożyć simów, nawet miałem w planach stworzenie małego świata dla simów-kosmitów, którzy by się mnożyli jak króliki ![]() ![]() ![]() ![]() Ascanio dowiaduje się o śmierci przyjaciół: Bustera Clavella i Kornelii Ćwir ![]() ![]() Coś mało tych fot robię, tu już Emanuel w wieku małego dziecka. Tatko czyta mu mądre bajki ![]() ![]() Pierwszy raz widzę, że sim trzyma dziecko i siedzi jednocześnie Brzmi to śmiesznie, ale simowym światem rządzą inne prawa ![]() ![]() Emanuel na huśtawce Urocze dziecko, taki uhahane. A rodzice korzystają z uciech fizycznych, póki dziecko małe i nic nie rozumie ![]() ![]() ![]() Tatuś na spacerku z córą. Zanim doszli do gabinetu stylizacji (który zrobiłem z domu Claire Ursine ) był zmrok i musieli wracać, hahaha ![]() ![]() Tu codzienność Pradów, czyli wychowywanie dzieci w ciasnej chacie (tatuś to nawet nie zdążył się przebrać z ciuchów roboczych). Drugie zdjęcie to poród Fleur - trzecie dziecko w drodze! Nie ma co, Ascanio to prawdziwy potwór rozpłodowy, żona już ma biodra szersze od drzwi ![]() ![]()
|
|
|
#4 |
|
|
Rodzina Broke
poprzednie odcinki http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1690 Pewnego wieczoru Lidka wybrała sięna spacer do ulubionego parku.Gdy siedziała huśtawce pogrążona w marzeniach podszedł do niej nieznajomy chłopak z mega afro ![]() -Lidka? Jak ty wyładniałaś. -Gilbert? Lidka rzuciłą się dawnemu przyjacielowiw ramiona.Tyle czasu się przecież nie widzieli,musieli to nadrobić dłuuugą rozmową,aż do Lidii zadzwonił Steve,że jak nie wróci to będzie miałą szlaban ![]() ![]() ![]() ![]() Przyjażń kwitła na nowo.Lidka stęskniła się za przyjacielem z dzieciństwa. Jednka nie zapominała o Licjusza.Chciała by jej chłopak poznał jej najlepszego przyjacielai gdy rodzice wyjechali na weekend do SPA urządziła w domu pidżamaparty. Pierwsi przyszli chłopcy i odrazu nie przypadli sobie do gustu.... ![]() Ale impreza i tak mijała w super atmosferze. Lidka nawet zeswatała swoją ulubioną koleżankę z innym kolegą (ma do tego talen )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podczas kolejnych dni Lidka mało widywała się z Lucjuszem.Chłopak zaczął ją unikać,a gdy wreszcie sie pojawił był oschły i nieczuły. ![]() Lidka była zrozpaczona.Póbowała złapać go na GG,ale zbywał ją tekstami,żema dużo zajęć lub musi pomagać wujostwu. ![]() Niewiedziała co ma robić.Któregoś dnia po szkole gdy nie mogła dodzwonić się do Lucjusza,zadzwoniła po Gilberta.Chłopak zjawił się bardzo szybko i starał się pocieszyć przyjaciółkę. ![]() ![]() ![]() By trochę ją rozlużnić zaproponował wspólne odrabianie lekcji a potem wspólne oglądanie gwiazd. ![]() ![]() Gilbiert z wielką chęcią stał się pocieszycielem Lidki. Raz nawet się zagalopował... ![]() ![]() Co gorsza...Lidce się to spodobało.... ![]() Wreszcie nadeszły urodziny i koniec szkoły Lidki. Pieknie się prezentuje z dyplomem ![]() ![]() I w swoim nowym małym domku,który rodzice kupili jej w nagrode za dobre wyniki w nauce ![]() ![]() Meggi i Steve też się troche postarzeli,ale ich miłość ani troche nie zmalała ![]() ![]() ![]() ![]() Po wyprowadzce Lidki jedynymi dzieciaki zostali Roshan i Tula. Ich przyjażń była troche skomplikowana...Roshan lubił robić wredne dowcipy dziewczynie... ![]() ![]() ....która dość ostro reagowała na jego poczucie humoru,Kłótnie między nimi to była normalka,ale Roshan i tak zawsze przepraszał.Przecież Tula była jego ulubioną przyjaciółeczką ![]() ![]() ![]() Prócz kłócenia się ciągle ze sobą lubi też czasem powalczyć na poduszki ![]() ![]() ![]() Tula zaczeła czuć coś do Roshana.Któregoś wieczoru po szkole postanowiła eleganckosię ubrać i przygotowała mrożony krem dla swego oblubieńca ![]() ![]() Niestety...Roshan przyprowadził do domu nową koleżankę....widać,że jemu bardziej na niej zależało... ![]() ![]() A co z Tulą? Zostałą sama ze złamanym sercem.....
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|