![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@all-nie będę się rozpisywała na temat wszystkich rodzin bo za dużo by było tego off topu,ale macie cudowne rodzinki i każdej losy czytam uważniei śledzę
![]() ![]() Rodzina Broke Poprzednie odc.--> http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1701 Roshan zabujał się na poważnie w swej koleżance Eleni.Tak jak on miała temperament,była buntowniczką i duszą towarzyską co dało się zauwazyć przy robieniu współnych psikusów lub wypadek do spelunek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po paru drinkach była nawet gotowa zatańczyć dla Roshana na stole.... ![]() ....a nawet musię oddać ![]() ![]() ![]() Przy kolejnych odwiedzinach Eleni w domu Roshana obiad przygotowywałą Tula i oczywiście poczęstowała koleżankę (to chyba za dużesłowo ![]() -Ta ruda małpa pewnie czegoś zepsutego mi dorzuciła.... ![]() Jednak złe samopoczucie dziewczyny nie było spowodowane nieświerzym jedzeniem. Tak,tak...Eleni była w ciązy!! Roshana też to nieżle zaskoczyło. ![]() Niewiedział co ma w sumie zrobić...Rodzice Elenie wyrzucili ją z domu i nie miała gdzie teraz mieszakć. Roshan postanowił powiedzieć o wszystkim ojcu. Steve mimo,że na początku się wściekł pozwolił dziewczynie przez okres ciązy u nich zamnieszkać,a póżniej się zobaczy.... ![]() Tula,która podsłuchała rozmowe zalała się łazami.Teraz już bezpowrotnie straciła względy Roshana. Postanowiła więc porozmawiąc z Lidką,gdyż bardzo sięlubiły. Siostra Roshana też była zdumiona tym co przeskrobał jej brat. Zaproponowała Tuli by wprowadziła się do niej. Wiadomo,teraz w domu jej rodziców zrobi się trochę ciasno.... ![]() ![]() ![]() Biedna Lidka....tyle ma na głowie ![]() ![]() Wieczorem gdy Lidka połozyła się wcześniej spać zadzwoniła jej komórka. To był Lucjusz! Chciał się z nią spotkać z jednej z knajpek,ale dlaczego o tak póżnej porze? ![]() ![]() Gdy się spotkali Lidka dostała szoku. Lucjusz stałsię wampirem. -Czy dlatego mnie unikałeś? -Tak.Wybacz mi,ale podczas przemiany bardzo pragnołem ludzkiej krwi...bałem się,że cie skrzywdze... -Oh Lucjuszu,a ja bałam się,że nie chcesz mnie już znać... -Zartujesz?Przecież cię kocham! ![]() ![]() ![]() Lidka wróciła do domu szczęśliwsza wiedząc,że Lucjuszowi nic nie jest i że nadal ją kocha. Pod domem jednak ktoś czekał....Gilbert...Lidka postanowiła mu opowiedzieć o spotkaniu z Lucjuszem. --Wybacz,ale ja kocham jego...Czy będziesz zły gdy zaproponuję ci tylko przyjażń? -Lidko,zawsze traktowałem cie jak przyjaciółkę. Cieszę się,że jesteś szczesliwai zakochana i nigdy bym tego nie zniszczył. ![]() To sięnazywa prawdziwy przyjaciel. Kilka tygodni póżniej,wczesnym rankiem Lucjusz i Lidka spacerowali po plaży. Nagle wampir przyklęknął i podarował jej pierścionek zaręczynowy. -Lidio Broke czy zechcesz mnie uszczęśliwić i zostać moją żoną mimo mego wampirzego pochodzenia? -O jezuśku...oczywiście,że tak!Kocham Cię! ![]() ![]() ![]() ![]() Po hucznym wieczorze kawalerskim i paniejskim (z których zdjęcia nie nadają się do publicznego prezentowania ![]() ![]() ![]() ![]() Noc poślubna..... ![]() .....i pierwsze wspólne śniadanko ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 30.12.2011 - 19:31 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|