Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.01.2012, 17:33   #1861
Stephenowa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Eyvee ooooooooooo! To się porobiło, mm. Ślicznie razem wyglądają, uwielbiam ich. A, no i kicia też słodka. ;d
Rosemarie ciekawe skąd tam ta dziewczyna? ; o I Susan i Seth ładnie razem wyglądają. ;d
Schicksal ładna dziewczyna, serio. Harfa, łaaaał. *.*
Catti ładnie wyrosła, ładniee.
Suomi, ci koledzy Briana to chyba fani rocka, co? Trochę mi żal Ady, no ale Amy wydaje się milsza dużo. (Łasica, hahhaha.. )

To nakomentowałam! Czuję, że spełniłam obywatelski obowiązek.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.01.2012, 17:38   #1862
suomii

florie - wiem, że Brian jest chudy, ale on już taki się urodził :< muszę go wysłać na siłownię. ;p
Stephenowa - no pewnie, że fani rocka tak jak ja, hahah. a to nie koniec z Adrienne, pojawi się w życiu Briana jeszcze wiele razy..
stare 07.01.2012, 17:39   #1863
florie

Ja nie mam cierpliwości do siłowni, N'Raas górą!
Ale z twarzy jest przystojny, ma chłopak potencjał!
florie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2012, 18:08   #1864
Aperlaxive

Reputacja: 11

Wieki mnie tu nie było

Rodzina Carrenbrooke

Wcześniejsze losy:
1 2

Dni mijały, a Amy wciąż ciężko pracowała. Aż pewnego dnia zdarzyło się coś strasznego. Dziewczyna zemdlała ze zmęczenia:

Zgodnie z zaleceniami lekarza rodzinnego, postanowiła zrobić sobie przerwę od pracy. Zaczęła spotykać się ze znajomymi. Rozwijała się jej znajomość z Chadem (barman). Pewnego dnia zaprosił ją na spotkane:

Niestety Chad pojawił się i zaraz zniknął zostawiając ją zupełnie samą. To nie była udana randka.

Ale Amy nie przejęła się nim. Trenowała jazdę konną, tworzyła eliksiry. Pewnego dnia będąc w parku poznała Filipha Marshalla. Mężczyzna urzekł ją, zawiązała się między nimi chemia. Filiph dzwonił jeszcze kilka razy, aż w końcu odważył się i zaprosił Amy na spotkanie, które szybko przerodziło się w randkę. Para najpierw zjadła lunch, a potem poszła do galerii.

Na samym końcu randki doszło do wydarzenia, które przypieczętowało uczucie. Był to ich pierwszy pocałunek.

Niestety, miłość nie trwała długo. Następnego dnia do Amy doszły słuchy, że Filiph jest żonaty. Pogłoski okazały się prawdzie. Mężczyzna bawił się jej uczuciami.

Biedna Amy... Została sama ze złamanym sercem...
stare 07.01.2012, 18:10   #1865
Shannon

@suomii, wiedziałam, że Brian będzie z Amy ^ ^ pasują do siebie. Miło że Weasel i Cindy nadal chodzą na randki, widać że się kochają :3 Sandy jest przeurocza uwielbiam małe kotki w simsach
@Rosemarie, twoje simy są przecudowne *.* nie mogę się napatrzeć. Jestem ciekawa co to za dziewczyna

1

Mimo wszystkich błędów w grze, Astrid udało się dojechać na basen. Na parceli było z tuzin simów, a nikt nawet nie wszedł do wody. Dziewczyna musiała pływać sama.

Po pływaniu w tą i z powrotem (przepłynięcie długości basenu zajęło jej 15 simowych minut ) wróciła do domu i spotkała ją miła niespodzianka. Tuż obok zatrzymał się wóz z lodami i Astrid od razu rzuciła się do okienka.

Po swoim tacie miała cechę "sportowiec", więc często ćwiczyła.

Zmęczona wysiłkiem fizycznym postanowiła wziąć kąpiel i zrelaksować się.

Odświeżona wyszła na taras za domem, aby odpocząć i popatrzeć na gwiazdy.

W końcu nadeszła ulubiona pora dnia dziewczyny, w końcu mogła rozsiąść się wygodnie na kanapie z pudełkiem lodów i przeżywać losy serialowych postaci, w końcu nastał czas na "M jak Mydło".

-Nie! Richard, nie! Nie zdradzaj... kogośtam!

Gdy obejrzała nowy odcinek, powtórkę poprzedniego i dwugodzinny program przyrodniczy o pandach - geez, jakie one są słodkie *.* - mogła pójść spać.

Następny dzień zaczęła od podstawowych czynności. Mycia zębów...

...śniadania...

...upewnienia, że wygląda się przecudownie (to przez te wszystkie wasze komentarze zrobiła się narcystyczna :c)...

...i zaadoptowania pandy. Taaaak, dobrze słyszycie/czytacie, nasza Astrid zaadoptowała pandę o imieniu Panda. uroczo.

Czekając na przybycie hodowcy i jej nowego pupila, dziewczyna postanowiła dokończyć swoje.. ekhem, dzieło.

A oto przed państwem, Panda! Jest przecudowna imo *.*

I jeszcze trochę Pandy :3

na spacerku :3

+ BONUS

różowy pies, nie pamiętam jak się nazywał, pewnie jakoś dziwnie

pierwszy raz miałam negatywny nastrojnik po zjedzeniu loda
stare 07.01.2012, 18:14   #1866
Aperlaxive

Reputacja: 11

@up Pandzia jest śliczna
stare 07.01.2012, 18:34   #1867
suomii

panda mnie urzekła

florie - też mam Nraasa, ale używam go tylko jak mam naprawdę ogromną potrzebę. No bo gdybym tylko Nraasem i podwyższała potrzeby, zwiększała muskulaturę itd, to by mi się szybko simsy znudziły. Dlatego wolę, jak się męczą
Ashelly - ładna ta Amy A ten facet podły :c
stare 07.01.2012, 20:08   #1868
Zielona Herbata

Schicksal - ta pandzia jest słoodka 3 Najlepsze "M jak Masło" : D Haha,nie mogłam się przestać śmiać ! xD

Ashelly - Amy jest śliczna :] Szkoda mi jej,że Filip ją zdradził :c

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2012, 20:27   #1869
shotshe

eyveeJEEEEST! 33 przyznam się że tylko na to czekałam

@all fajne rodzinki :*

Trochę krótko, ale:

Rodzina Break

Po raz kolejny Amelie stwierdziła, że po co są święta? Lepiej leżeć w łóżku i słuchać jej ulubionej audycji radiowej z Morganem Leo.

Nagle coś ją tknęło i postanowiła zadzwonić do radia.

Udało się dodzwoniła się !

Powiedziała wszystkim że po co są święta!? Ona w święta je lody i leży w łóżku! I że nie chce marzyć o tym nierealnym marzeniu które nigdy się nie spełni!

Wtedy prowadzący audycję opowiedział jej piękną historię. I powiedział "Nigdy nie wiesz, kiedy przyjdzie miłość. Nic na siłę, nie wolno za dużo o niej myśleć, bo właśnie wtedy nie przychodzi. Ale w końcu przyjdzie. I będzie jasne, że warto było czekać." I życzył jej wesołych świąt!

Jeszcze tego samego dnia wybrała się na spacer. Gdy wychodziła ze sklepu coś ją trafiło!
"AAAAAAAAAA oślepłam!"

I zauważyła tego chłopaka:

Chłopak przeprosił ją i obtarł jej policzek ze śniegu (wiem że go nie ma ale jest!

Jaką tajemnice skrywa chłopak?
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2012, 20:33   #1870
Rosemarie

CZĘŚĆ 1
CZĘŚĆ 2
CZĘŚĆ 3
Rodzina Ventura część 3

Seth nie miał serca zostawiać tam dziewczyny, więc wrócił do domu i położył ją u siebie na łóżku, na szczęście Susan nie było, więc nie musiał się jej tłumaczyć... na razie.

On również był zmęczony, wiec nie mając wyboru położył się na podłodze, nie chciał na łóżku koło nieznajomej, żeby w razie powrotu Susan nie wyglądało to jednoznacznie, a kanapa na jego gabaryty jest za mała. XD

Podczas, gdy Seth wybral sie do szpitala po krew <był pewien, że Susan wróci późno> dziewczyna obudziła się przerażona z krzykiem, Susan słysząc to udała się na góre i zamarła.

Po kilku minutach szok minął i dziewczyna zobaczyła, że Susan nie zrobi jej krzywdy, więc zaczęła opowiadać o chłopaku, którego rzuciła, a on nie dawał jej spokoju bił i gnębił ją. Susan była w szoku. <Jak Seth mógł jej o tym nie powiedzieć?>

Kiedy Seth wrócił od razu zaczęli sie kłócić.
- Jak mogłeś mi nic nie powiedzieć?! - krzyczała. - W ogóle to co ty w srodku nocy robiles na jakims odludziu?!
- Nie moglem zasnac, zauwazylem ją i jej pomoglem! Czemu o wszystko sie wkurzasz?!

Seth strasznie zaangażował sie w pomoc Cassie, załatwił jej pracę, dom, dziewczyna byla mu bardzo wdzieczna, jednak nie mogla odpoczac póki nie odnajdzie sie Dennis, jej były chłopak.

Po kilku tygodniach zwiazek Susan i Setha wciaz wisiał na cienkiej nitce. Pewnego dnia zapukał do ich drzwi oprawca Cassie. <był wściekły>

Seth zaczął z nim walczyć i oczywiście wygrał, a przerażony Dennis uciekł z miasta. A Cassie w koncu wyprowadzila sie.

Po wyprowadzce Cassie ich związek wciąż przechodził kryzys, Susan chciała poprawić ich relacje, więc wróciła wcześniej do domu, żeby urządzić romantyczną kolację, a tam Seth popijal krew. <wiedziala jak wyglada krew ze szpitala, poniewaz tam pracuje> Była w szoku.

Seth zacząl ją przepraszać, mowic, ze bardzo ją kocha, bal sie jej reakcji, Susan wciaz byla w szoku, kiedy nagle go pocałowała i powiedziała, że to nie ma znaczenia.
- Głupku, mogłeś mi powiedzieć wcześniej! - wyszeptała.

Nie będę im zaglądać pod kołdrę.

A kiedy obudziła się rano przy nim, wiedziała, że Seth jest wszystkim, czego potrzebuje.

BONUS:

Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 07.01.2012 - 20:35
Rosemarie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania