![]() |
#1861 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eyvee ooooooooooo! To się porobiło, mm. Ślicznie razem wyglądają, uwielbiam ich. A, no i kicia też słodka. ;d
Rosemarie ciekawe skąd tam ta dziewczyna? ; o I Susan i Seth ładnie razem wyglądają. ;d Schicksal ładna dziewczyna, serio. Harfa, łaaaał. *.* Catti ładnie wyrosła, ładniee. Suomi, ci koledzy Briana to chyba fani rocka, co? ![]() To nakomentowałam! Czuję, że spełniłam obywatelski obowiązek. ![]()
![]() |
|
![]() |
#1862 |
|
![]()
florie - wiem, że Brian jest chudy, ale on już taki się urodził :< muszę go wysłać na siłownię. ;p
Stephenowa - no pewnie, że fani rocka ![]() ![]()
![]() |
#1863 |
|
![]()
Ja nie mam cierpliwości do siłowni, N'Raas górą!
![]() Ale z twarzy jest przystojny, ma chłopak potencjał! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wieki mnie tu nie było
![]() Rodzina Carrenbrooke Wcześniejsze losy: 1 2 Dni mijały, a Amy wciąż ciężko pracowała. Aż pewnego dnia zdarzyło się coś strasznego. Dziewczyna zemdlała ze zmęczenia: ![]() Zgodnie z zaleceniami lekarza rodzinnego, postanowiła zrobić sobie przerwę od pracy. Zaczęła spotykać się ze znajomymi. Rozwijała się jej znajomość z Chadem (barman). Pewnego dnia zaprosił ją na spotkane: ![]() Niestety Chad pojawił się i zaraz zniknął zostawiając ją zupełnie samą. To nie była udana randka. ![]() Ale Amy nie przejęła się nim. Trenowała jazdę konną, tworzyła eliksiry. Pewnego dnia będąc w parku poznała Filipha Marshalla. Mężczyzna urzekł ją, zawiązała się między nimi chemia. Filiph dzwonił jeszcze kilka razy, aż w końcu odważył się i zaprosił Amy na spotkanie, które szybko przerodziło się w randkę. Para najpierw zjadła lunch, a potem poszła do galerii. ![]() ![]() ![]() Na samym końcu randki doszło do wydarzenia, które przypieczętowało uczucie. Był to ich pierwszy pocałunek. ![]() Niestety, miłość nie trwała długo. Następnego dnia do Amy doszły słuchy, że Filiph jest żonaty. Pogłoski okazały się prawdzie. Mężczyzna bawił się jej uczuciami. ![]() Biedna Amy... Została sama ze złamanym sercem...
![]() |
![]() |
#1865 |
|
![]()
@suomii, wiedziałam, że Brian będzie z Amy ^ ^ pasują do siebie. Miło że Weasel i Cindy nadal chodzą na randki, widać że się kochają :3 Sandy jest przeurocza
![]() @Rosemarie, twoje simy są przecudowne *.* nie mogę się napatrzeć. Jestem ciekawa co to za dziewczyna ![]() 1 Mimo wszystkich błędów w grze, Astrid udało się dojechać na basen. Na parceli było z tuzin simów, a nikt nawet nie wszedł do wody. Dziewczyna musiała pływać sama. ![]() Po pływaniu w tą i z powrotem (przepłynięcie długości basenu zajęło jej 15 simowych minut ![]() ![]() Po swoim tacie miała cechę "sportowiec", więc często ćwiczyła. ![]() Zmęczona wysiłkiem fizycznym postanowiła wziąć kąpiel i zrelaksować się. ![]() Odświeżona wyszła na taras za domem, aby odpocząć i popatrzeć na gwiazdy. ![]() W końcu nadeszła ulubiona pora dnia dziewczyny, w końcu mogła rozsiąść się wygodnie na kanapie z pudełkiem lodów i przeżywać losy serialowych postaci, w końcu nastał czas na "M jak Mydło". ![]() -Nie! Richard, nie! Nie zdradzaj... kogośtam! ![]() Gdy obejrzała nowy odcinek, powtórkę poprzedniego i dwugodzinny program przyrodniczy o pandach - geez, jakie one są słodkie *.* - mogła pójść spać. ![]() *** Następny dzień zaczęła od podstawowych czynności. Mycia zębów... ![]() ...śniadania... ![]() ...upewnienia, że wygląda się przecudownie (to przez te wszystkie wasze komentarze zrobiła się narcystyczna :c)... ![]() ...i zaadoptowania pandy. Taaaak, dobrze słyszycie/czytacie, nasza Astrid zaadoptowała pandę o imieniu Panda. uroczo. ![]() Czekając na przybycie hodowcy i jej nowego pupila, dziewczyna postanowiła dokończyć swoje.. ekhem, dzieło. ![]() A oto przed państwem, Panda! Jest przecudowna imo *.* ![]() ![]() ![]() I jeszcze trochę Pandy :3 ![]() ![]() ![]() ![]() na spacerku :3 ![]() + BONUS ![]() różowy pies, nie pamiętam jak się nazywał, pewnie jakoś dziwnie ![]() pierwszy raz miałam negatywny nastrojnik po zjedzeniu loda
![]() |
![]() |
#1866 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up Pandzia jest śliczna
![]()
![]() |
![]() |
#1867 |
|
![]()
panda mnie urzekła
![]() ![]() florie - też mam Nraasa, ale używam go tylko jak mam naprawdę ogromną potrzebę. No bo gdybym tylko Nraasem i podwyższała potrzeby, zwiększała muskulaturę itd, to by mi się szybko simsy znudziły. Dlatego wolę, jak się męczą ![]() Ashelly - ładna ta Amy ![]()
![]() |
#1868 |
|
![]()
Schicksal - ta pandzia jest słoodka
![]() Ashelly - Amy jest śliczna :] Szkoda mi jej,że Filip ją zdradził :c
![]() |
#1869 |
|
![]()
eyveeJEEEEST!
![]() ![]() @all fajne rodzinki ![]() Trochę krótko, ale: Rodzina Break Po raz kolejny Amelie stwierdziła, że po co są święta? Lepiej leżeć w łóżku i słuchać jej ulubionej audycji radiowej z Morganem Leo. ![]() Nagle coś ją tknęło i postanowiła zadzwonić do radia. ![]() Udało się dodzwoniła się ! ![]() ![]() Powiedziała wszystkim że po co są święta!? Ona w święta je lody i leży w łóżku! I że nie chce marzyć o tym nierealnym marzeniu które nigdy się nie spełni! ![]() ![]() Wtedy prowadzący audycję opowiedział jej piękną historię. I powiedział "Nigdy nie wiesz, kiedy przyjdzie miłość. Nic na siłę, nie wolno za dużo o niej myśleć, bo właśnie wtedy nie przychodzi. Ale w końcu przyjdzie. I będzie jasne, że warto było czekać." I życzył jej wesołych świąt! ![]() Jeszcze tego samego dnia wybrała się na spacer. Gdy wychodziła ze sklepu coś ją trafiło! "AAAAAAAAAA oślepłam!" ![]() ![]() I zauważyła tego chłopaka: ![]() Chłopak przeprosił ją i obtarł jej policzek ze śniegu (wiem że go nie ma ale jest! ![]() ![]() Jaką tajemnice skrywa chłopak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
|
![]()
CZĘŚĆ 1
CZĘŚĆ 2 CZĘŚĆ 3 Rodzina Ventura część 3 Seth nie miał serca zostawiać tam dziewczyny, więc wrócił do domu i położył ją u siebie na łóżku, na szczęście Susan nie było, więc nie musiał się jej tłumaczyć... na razie. ![]() On również był zmęczony, wiec nie mając wyboru położył się na podłodze, nie chciał na łóżku koło nieznajomej, żeby w razie powrotu Susan nie wyglądało to jednoznacznie, a kanapa na jego gabaryty jest za mała. XD ![]() Podczas, gdy Seth wybral sie do szpitala po krew <był pewien, że Susan wróci późno> dziewczyna obudziła się przerażona z krzykiem, Susan słysząc to udała się na góre i zamarła. ![]() ![]() Po kilku minutach szok minął i dziewczyna zobaczyła, że Susan nie zrobi jej krzywdy, więc zaczęła opowiadać o chłopaku, którego rzuciła, a on nie dawał jej spokoju bił i gnębił ją. Susan była w szoku. <Jak Seth mógł jej o tym nie powiedzieć?> ![]() Kiedy Seth wrócił od razu zaczęli sie kłócić. - Jak mogłeś mi nic nie powiedzieć?! - krzyczała. - W ogóle to co ty w srodku nocy robiles na jakims odludziu?! - Nie moglem zasnac, zauwazylem ją i jej pomoglem! Czemu o wszystko sie wkurzasz?! ![]() Seth strasznie zaangażował sie w pomoc Cassie, załatwił jej pracę, dom, dziewczyna byla mu bardzo wdzieczna, jednak nie mogla odpoczac póki nie odnajdzie sie Dennis, jej były chłopak. ![]() Po kilku tygodniach zwiazek Susan i Setha wciaz wisiał na cienkiej nitce. Pewnego dnia zapukał do ich drzwi oprawca Cassie. <był wściekły> ![]() Seth zaczął z nim walczyć i oczywiście wygrał, a przerażony Dennis uciekł z miasta. ![]() ![]() ![]() Po wyprowadzce Cassie ich związek wciąż przechodził kryzys, Susan chciała poprawić ich relacje, więc wróciła wcześniej do domu, żeby urządzić romantyczną kolację, a tam Seth popijal krew. <wiedziala jak wyglada krew ze szpitala, poniewaz tam pracuje> Była w szoku. ![]() ![]() Seth zacząl ją przepraszać, mowic, ze bardzo ją kocha, bal sie jej reakcji, Susan wciaz byla w szoku, kiedy nagle go pocałowała i powiedziała, że to nie ma znaczenia. - Głupku, mogłeś mi powiedzieć wcześniej! - wyszeptała. ![]() ![]() Nie będę im zaglądać pod kołdrę. ![]() ![]() A kiedy obudziła się rano przy nim, wiedziała, że Seth jest wszystkim, czego potrzebuje. ![]() ![]() BONUS: ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 07.01.2012 - 20:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|