![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ojojoj. Schicsal ciekawe ciekawe. Ładna simka, kurczę, podoba mi się! I ta panda- no urocz.
![]() Ashelly Amy jest bardzo ładna. Szkoda mi jej trochę. :< I mam zdjęcia, mało, ale zawsze. Nie mam w ogóle chęci grać. :< Najpierw parę świetnych min Cass, uwielbiam ją. ![]() *nie mów, Cathi i Natsu są razem?! :o* ![]() ![]() *ale o co chodzi...?* ![]() ![]() *tak, tak, wiem...* ![]() ![]() ZEZ! ![]() ![]() O, a to jest była mojego Jareda, z którym (o dziwo!) nic nie działałam od dłuższego czasu! :o ![]() I pora pochwalić się jednorożcem-Astą. :d Takie tam, jedzenia gazety. ![]() ![]() ![]() ![]() Asta pobiegła w nocy na jakąś plażę, gdzie zaczęła wzniecać pożary! Głupia tylko wykorzystała całą moc i nie mogłam ich potem ugasić, więc ściągnęłam tam Cass, żeby je pogasiła, bo już ludzie zaczęli się zbiegać i panikować. Tacy mądrzy, a żaden nie wpadł na pomysł ugaszenia ognia. ; o ![]() *nie patrzcie na tego potwora gołego- to tylko dziecko. : ) * ![]() A tu już wracamy do domu. ; ) ![]() +bonusik: Rovena chyba nie lubi jeździć konno... ![]() No to nie jest nic specjalnego. Ale jak ktoś lubi oglądać twarz jednej simki albo białego jednorożca, co się pocieszy, haha. Dobranoc. ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|