![]() |
#1891 |
Reputacja: 10
|
![]()
.Catti. - Dzięki
![]() ![]() PS. Podoba mi się uroda Shaiden, jest piękna. Ale szlaban na 6 dni?! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1892 |
|
![]()
Anastazja - Tak naprawde, to dostała szlaban na 2, ale cii..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1893 |
|
![]()
.Catti. - Oj, nieładnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
|
![]()
Czas na moje pochwały
![]() Schicksal- panda jest słodka, twoja Astrid jest śliczna ![]() Rosemarie - te ostatnie pozy.. takie zmysłowe ![]() ![]() Stephenowa Cass jest boska ! Lubię ją ![]() .Catti. cieszę się, że Shaiden w końcu się zakochała ![]() ![]() Marl.89 Juliet ma w sobie to coś.. ![]() Ashellytak właśnie wygląda nastolatek, którego stworzę ja xd Anastazja - jest dobrze i ciekawie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
|
![]()
O matko ile zdjeci i historii
![]() ![]() @rosemarie - Seth i Susan sa swietni ![]() @schicksal - ale twoja simka jest ladna ;D a ta panda mnie rozwalila haha xD, M jak mydlo hahahah xD @suomii - U Brian szaleje szaleje ;D szkoda mi troche Ady...ale Amy tez jest niczego sobie, ciekawe jak bedzie wygladac Natasha jak urosnie ;] @ashelly - uuu Amy miala pecha, a ten Filiph to kurcze widze, ze nie tylko u ciebie jest tym "zdradzajacym" xD @shotshe - Amelie jeee tez ma takie wlosy jak moj Natsu! niech zyja maslowe wlosy hehe xD ciekawa jestem czy cos bedzie wiecej z tym jasnowlosym facetem ![]() @stephenowa - no sa juz wkoncu razem xD WKONCU hehe...nie moge sie na Cass napatrzec i jej buzke ![]() @catti - no! wkoncu sie pokazal amator od ogorkow ;D ale kurcze.....spodobal mi sie przefarbowany kolor Patrici ![]() Vincent i Chantelle....no no no ;D Chan sliczna jak za dziecka ^.^ @Marl 89 - o kurcze, ale fajowa historia sie szykuje ![]() ![]() ![]() @anastazja - ile zdjec lohohoho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
|
![]()
Hhaahha, to tak do wszystkich: Cassiel jest zachwycona tym, że jej twarz i miny tak się Wam podobają, haha.
Eyvee dla Cass spadł kamień z serca! Wreszcie, mam nadzieję że też na dłużej. Choć znając Ciebie to coś namieszasz... ![]()
![]() |
![]() |
#1897 |
|
![]()
@Shotshe- Joel i Juliet to dalekie kuzyństwo: ich dziatkowie byli ciotecznymi bracmi
![]() ![]() @Eyvee- ej no...Felixowi dużo do pedała,ha ha widze,że zdania są podzielone.Może z czasem zrobię ranking,który z panów ma większe szanse u Juliet,a może...wrzuce kogos trzeciego ![]() Edit: Wklejam dziś narazie ostatnią porcje zdjęć,bo skończył się urlop,trzeba wracać do pracy i obowiązków więc nie wiem kiedy znów będe miałą czas zagrać w TS3. Stworzyłam sobie czołówke mojej historyjki ![]() ![]() 1.http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1897 Juliet postanowiła narazie odpocząć od obu panów i przyłorzyć się do pracy. W jednej w swych roli: ![]() Oraz poznać jakieś przyjaciółki bo niestety Kati nie nadawała się na kumpele.Ze znalezieniem koleżanki nie było problemu bo Juliet miała dar przyciągania do siebie miłych ludzi. Jednym z nich była Molly,ktora zaczynała stawiać pierwsze kroki w branży telewizyjnej. Juliet stałą się dla niej guru a ona świetnym słuchaczem w sprawach sercowych Juliet. Pewnego dnia gdy dziewczyny gadały sobie przy kawie Molly stwierdziłą,ze przyjaciółka nie powinna maskowac swego uczucia do kuzyna tylko mu je wyjawic. ![]() Juliet po lekkim wahaniu przyznałą jej racje.W sumie jakby Joel jej nie kochał to nie byłby taki romantyczny wobec niej. Postanowiła więc go odwiedzić w pracy.Niestety nie zastała chłopaka tylko jakąś ładną blondynkę,która wyjaśniła jej,że Joel jest na tygodniowym kursie BHP. ![]() ![]() Juliet troche posmutniałą. Wyszła ze straży i skierowała się prosto do pracy. Trafiła akurat na zakończenie zdjęć do filmu w którym grał Felix. Gdy wszyscy się rozeszli podeszła do niego by wytłumaczyć dlaczego uciekłą wtedy z dyskoteki. Mężczyzna obrzucił ją jednak znuzonym spojrzeniem i wydarł się,by wreszcie się od niego odczepiła bo on już ma dość nachalnych aktoreczek. ![]() Juliet oniemiała. Czemu on sie tak zachował? Wtedy w galerii był taki miły a teraz? Humor całkowiecie się jej zepsół i podczas kręcenia zdjęć do własnego filmu niechcący zniszczyłą dekoracje Co za wstyd... Wróciła do domu w podłym nastroju.Ledwo jednak zamkneła drzwi za sobą,zzadzwonił dzwonek. ![]() -Felix? A co ty tutaj robisz? -zdziwiła się gdy zobaczyła gwiazdora z bukietem kwiatów w dłoni -Chciałem cię przeprosić za moje zachowanie na planie. To było specjalnie.Nie chce by paparazzi albo ktoś z ekipy myślał,że coś nas łączy. Nie chce by cię atakowano czy obsmarowywano w gazetach. Jestes jak delikatny kwiatuszek,którego te szmatłąwce zechcą zdeptac by tylko osiągnąc cel. Wybacz mi maleńka.-odparł czule dotykając jej policzka ![]() Juliet nie wiedziałą co odpowiedziec.Wystraszyła się,że Felix potraktuje jak przejsciową zabawke,a on jednak się troszczył o nią. Chciała mu powiedzięc,że nie szkodzi,że wybacza,ale on wtedy przygarnął ją do siebie i zaczął całowac. ![]() Ten pocałunek w niczym nie przypominał pocałunków Joel'a,które były czułe i delikatne.Felix całował namiętnie i łapczywie jakby chciał pokazać swoją dominacje. Juliet aż zakręciło sie w głowie z rozkoszy. Jednak nastepnego dnia żałowała tego,że tak łątwo uległa Felixowi.Przecież to Joel zajmował pierwsze miejsce w jej sercu. Przez cały tydzień postanowiła unikać gwiazdora myśląc co powinna powiedzieć kuzynowi.Oczywiście musi się przyznać mu do tego co zaszło między nią a Felixem bo zaufanie to podstawa. W weekend postanowił odwiedzić kuzyna. Gdy nikt nie odpowiadał na pukanie sama weszła do środka bo drzwi były otwarte i skierowała się wprost do pokoju chłopaka.To co zobaczyłą spowodowało,że łzy zaszkliły jej oczy. Joel całował się z tą blondynką z pracy,a gdy ją zobaczył odskoczył natychmiast od kochanki. -Juliet to nie to co myslisz.... ![]() ![]() Ale ona juz go nie słuchała.Wybiegłą z domu i popędziłą przed siebie. Długo kręciła się po mieście,aż zrobiło się naprawde póżno,więc postanowiła wrócić do domu. ![]() Przed drzwiami czekał na nią Felix. ![]() -Maleńka a co to nie odbiera się telefonów i unika mnie? -Wybacz,jakos nie miałam czasu i nastroju... -Oj,to zaraz poprawimy ci nastrój-zachichotał i przyciągnął ją do siebie obsypując jej usta i szyję pocałunkami. Juliet próbowałą się bronic,bo naprawde nie miała nastroju do pieszczot bo tym co zobaczyłą.Niestety nie miała też sił sie bardzo bronić więc poddała się Felixowi. ![]() Nawet nie pamiętałą kiedy znależli się w pokoju Kati( która naszczęście wyjechałą ze znajomymi na weekend do Francji),a co ciekawsze w jej łózku ![]() -Felix proszę cię... -Ciiii maleńka,pragnę cię. Pierwszy raz spotkałem kobiete,która tak na mnie działa.Jesteś taka inna od tych wszystkich napuszonych aktorek. Taka miła,naturalna,czuła...-przerwał jej całując jej usta.Juliet czułą się dziwnie.Było jej zarazem niezrecznie i błogo.Czuła,że w tej chwili gotowa jest zrobić wszystko.Gdy Felix zaczął ściągac z niej bielizne,coś ją drgneło. -Felix ja nigdy... -Spokojnie,będe delikatny kwiatuszku ![]() Nic już nie mówiła,tylko poddała się jego pocałunkom.Jak obiecał tak też się zachował. Juliet po wszystkim czułą się cudownie,szczególnie gdy ja przytulał i szeptał czułe słówka.Niestety z nadejsciem ranka musiał zbierac się do pracy. Gdy wyszedł Juliet ogarneła się i zaczeła rozmyślać. Czy jednak to Felix był jej przeznaczony? Czy Joel naprawde okazał sie tym gorszym,dwulicowym? Czuła jak serce ma rozdarte na dwoje... ![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 09.01.2012 - 11:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
|
![]()
@Marl 89 - nie ze uwazam go za pedalka czy za nieprzystojnego, bo jest przystojniak, ale bardziej podchodzil mi wlasnie pod takiego slawnego nadetego aktorzyne
![]() ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy Cathrine czesto odwiedzala biblioteke i czytala swoje ulubione romansidla autorki Victorii Holt... ![]() Natsu nie zaniednywal swojej kondycji i treningow sztuk walki <ech te ciuchy sa okropne....bleee> ![]() Sassie <jednak nie Sussie> bawila sie swoja ukochana kocimietka :3 ![]() Cathi widziala, ze czesto Natsu jest przetrenowany i obolaly...wiec przekonywala go, ze pomasuje jego obolale cialo...ten oczywiscie sie opieral, ale wkoncu ulegl namowie Cathrine ![]() ![]() Troche czasu juz minelo....wiec pewnego popoludnia Natsu zaczal szeptac cos do ucha Cathi... ![]() Cathrine oczywiscie byla zbyt "ciemna" zeby zrozumiec o co mu chodzilo xD...on tylko usmiechnal sie chytrze... ![]() ....i wyciagnal pierscionek <biedaczek musial sie do tego zmusic z jego wladcza duma xD> i ponownie poprosil ja o reke ![]() ![]() Dni, tygodnie i miesiace mijaly....Cathi bawila sie codziennie rano z Sassie ![]() ![]() ...a Natsu polowe wolnego dnia, jesli nie byl w pracy poswiecal na treningu....bo noc przeznaczal na Cathi hje hje ![]() ![]() Ktoregos dnia Cathi strasznie dziwnie sie czula...pewnie to zatrucie pokarmowe, ktore zreszta czesto miala od czasow szkolnych. ![]() Apetyt takze wzrosl u Cathi, az Natsu jej dogryzal, ze niedlugo bedzie wygladac jak jeden wielki lukrowany paczek ![]() ![]() Ale niestety objawy byly coraz czestsze i gorsze,nie mogla spac....az sluzaca musiala pomoc Cathi dojsc do toalety bo byla tak slaba... ![]() ![]() Natsu moze i na buca wygladal, ale martwil sie o Cathi i powiedzial, ze jutro przed praca zawiezie ja do szpitala by sie przebadala. ![]() "O cholerci*..." - pomyslala Cathi, gdy wrocila po badaniach w szpitalu. Spodziewala sie wszystkiego, ale nie informacji, ze jest po ilus tygodniach ciazy....hmmm jak ona to teraz powie Natsu.... ![]() Czas mijal i Cathi nie miala juz jak ukryc zaokaglajacego sie brzuszka, wiec powiedziala Natsu, ze niedlugo pojawi sie nowy czlonek rodziny: "Eeee...Natsu, musze ci cos powiedziec..." "Hmm? Co takiego?" "No bo...bedziesz mial syna..." "Eee?...." "No bedziemy mieli dziecko" "Eee?...." - do Natsu nie docierala wiadomosc stal jak slup i sie gapil... ![]() Kiedy wkoncu dotarlo to o czym mowi Cathi....Natsu zbladl i ugiely mu sie kolana z wrazenia xD po czym siedzial jak zamurowany na ziemi, a Cathrine sie z niego smiala, ze taki silny i dumny facet, awiesc o dziecku go pokonala xD hehe Natsu nie mogl uwierzyc, ze bedzie mial syna... ![]() Kiedy Cathi odpoczywala w domu, bo wkoncu Natsu zabranial jej robic jakichkolwiek ciezkich prac domowych by sie nie przemeczala - on w tym czasie po kryjomu biegl do biblioteki i wchlanial wiedze o narodzinach i wychowywaniu dzieci xD hahaha ![]() Natsu dbal teraz o Cathi jak nigdy przedtem nawet oplacal jej najlepsze odprezajace pakiety w salonie Spa...Cathi nie chciala tak pieniedzy marnowac, ale Natsu byl nieugiety...i koniec koncow sie zgodzila. ![]() W spa Cathi zaprzyjaznila sie z pewna kobieta, ktora tak jak ona spodziewa sie dziecka ![]() ![]() ![]() No i zaczelo sie....Cathi darla sie po calym domu po Natsu by ten ja zawiozl do szpitala xD... ![]() I tak narodzil sie Kenji ![]() ![]() Natsu oczywiscie gral obojetnego ojca, ale serce go rozklejalo na widok syna xD ![]() Cathi oczywiscie nie mogla zapomniec o podziekowaniach dla przyjaciol za prezenty slubne ![]() ![]() Czas szybko mijal i zanim sie obejrzeli Kenji stal sie malym lobuziakiem ![]() ![]() Kejni nie lubil sie uczyc - wolal sie bawic i robic na zlosc pokojowce rozwalajac wszedzie zabawki i latac bez pieluchy xD Czesto tez sie fochal - widac ma cos po ojcu...hehe ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
|
![]()
Eyvee - przeglądam Twoje opowiastki od początku. Ale część z Cathi jest ZA-RĄ-BIS-TA! Dopiero skomciałam, ale ćśś.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
|
![]()
Najbardziej epicka rekacja na wiadomość, że zostanie ojcem!
![]() Eee? Szkoda, że Kenji jest rudy, miałam nadzieję, na mini Natsu. :< Ale nie wszystko stracone! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|