|
|
#11 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
A tak serio, to nie wiem, czy ja je wymyśliłam, czy jakaś autorka książek, ale cóż, zdawało mi się że gdzieś je przeczytałam. A jak nie, to co ja Ci poradzę, tak to jest. ;pPograłam! Troszkę.. Takie tam twarzowe: ![]() ![]() ![]() Cała Cass. ![]() ![]() ![]() ![]() Yep, coś chyba przy stylizacji nie poszło, ja jej tak nie ubierałam! ![]() Po południu każdy zajmował się tym, co lubi. Rovena pisała na chacie ze swoim chłopakiem.. ![]() Jack siedział w jacuzzi.. ![]() No a Cassie (!) malowała, malowała i jeszcze raz malowała. ![]() No a moje urocze kociaki, uwielbiam je. Nie widziałam wcześniej tej interakcji. ![]() ![]() ![]() A w sobotę wszyscy postanowili poumawiać się ze swoimi lubymi. :> Rovena pojeciała do jednej restauracji rowerem.. ![]() ![]() Jack umówił się z ... kimśtam w drugiej restauracji.. ![]() A CassieL (!).. udała się do Jareda, ale tego nie dokumentowałam, haha. Po powrocie do domu zaczęli się bawić. [IMG]http://i.imgur.com/o***K.jpg[/IMG] ![]() ![]() Żyją? Oby. Miłego wieczoru. : )
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 14.01.2012 - 19:34 |
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|