![]() |
#1971 |
Reputacja: 10
|
![]()
Coś mi się zdaje, że chodzi o anime Vampire Knight ;>
![]() |
|
![]() |
#1972 |
|
![]()
ja pier.... możecie się pożegnać ze mną i moją rodzinką. wszystko zepsuł mój ukochany kod błędu 12.
Rosemarie - fajny ten Zero i w ogóle wszyscy ![]()
![]() |
#1973 |
|
![]()
Milkie - Chloe wcale nie jest brzydka.
![]() ![]() Suomii- Natasza to ma powodzenie ![]() ![]() Rosemarie - Leria rządzi :p A ja myślałam, że Susan już dawno była wampirką. Jaka ja dziwna jestem O.o Stephenowa - Kocham Cass! A tak szczerze, to nie ma takiego imienia jak Cassiel, tylko jest Cassie ![]() Marl - Normalnie uwielbiam Twoją rodzinkę. A dzieciaki są śliczne ![]() O kurczaki, ja jeszcze nie mam historii. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1974 |
|
![]()
@Rosemarie - nie mam pojęcia co to było xd
@Catti - ona JEST brzydka, ma by brzydka tzn brzydsza od Harl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
|
![]()
Bo Zero jest z mangi, konkretnie z "Vampire Knight", ostatnio zaczełam obsesyjnie oglądać przeróżne anime i Zero jest jak na razie moim ulubieńcem.
![]()
![]() |
#1976 | |
|
![]() Cytat:
![]() Pograłam! Troszkę.. Takie tam twarzowe: ![]() ![]() ![]() Cała Cass. ![]() ![]() ![]() ![]() Yep, coś chyba przy stylizacji nie poszło, ja jej tak nie ubierałam! ![]() Po południu każdy zajmował się tym, co lubi. Rovena pisała na chacie ze swoim chłopakiem.. ![]() Jack siedział w jacuzzi.. ![]() No a Cassie (!) malowała, malowała i jeszcze raz malowała. ![]() No a moje urocze kociaki, uwielbiam je. Nie widziałam wcześniej tej interakcji. ![]() ![]() ![]() A w sobotę wszyscy postanowili poumawiać się ze swoimi lubymi. :> Rovena pojeciała do jednej restauracji rowerem.. ![]() ![]() Jack umówił się z ... kimśtam w drugiej restauracji.. ![]() A CassieL (!).. udała się do Jareda, ale tego nie dokumentowałam, haha. Po powrocie do domu zaczęli się bawić. [IMG]http://i.imgur.com/o***K.jpg[/IMG] ![]() ![]() Żyją? Oby. Miłego wieczoru. : )
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 14.01.2012 - 18:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
|
![]()
Stephenowa - Cassie robi przeurocze miny
![]() Sandy się bawi ^^ ![]()
![]() |
#1978 |
|
![]() ![]() Skąd kiecka Stephenowa? ^^
![]() |
#1979 | |
|
![]()
JUPI !!
![]() A potem jako pierwsza ich nie będziesz mieć ![]() ![]() W każdym bądź razie - czyżby to oznaczało, że można się czegoś spodziewać w najbliższych dniach? Cytat:
![]() Hehehe... Cass było duszno i spała na zewnątrz xD Nie myślałaś o użyciu 'reset sim'? Milkie_way15 Sam ma straszne te buty - patrzę na pierwszą jej fotkę w tych butach, patrzę, patrzę i się dziwię, co takie dziwne te... spodnie xD I jeszcze z jakimiś różowymi bufkami xD Ale po zastanowieniu się, to w sumie nie wiem, czy to czasem nie jest tunika... Dobra, nieważne ![]() Suomi Weasel jest boski z tym palącym się tyłkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adrienne chyba specjalnie przebrała się w strój do pływania ![]() A Cindy też robi ciekawe minki ![]() Nie no - Zero to Zero, jedyny i niepodważal... zaraz, zaraz... Rosemarie, chyba nie chcesz zrobić coś podobnego jak w VK?! ![]() Btw... właśnie zauważyłam, że w tym wdzianku stylizacyjnym Cass ma niezły cyc... ![]() Kolejna rodzinka stracona przez błędy EA... ![]() A przy okazji chciałabym pochwalić i podziękować osobom, które, przy okazji dodawania nowego odcinka, wstawiają linki do poprzednich przygód - dzięki temu się nie gubię, kto ma jaką rodzinkę i co się ostatnio przydarzyło owej rodzince ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
|
![]()
@ginsei - wiem, wiem. ale Sam to ta ZUA. poza tym była w ciąży a ja nie mam nraasa (czy jak tam sie to zwie) wiec muszę się pogodzić z tym co mam ;D.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|