![]() |
#1982 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Właśnie zdałam sobie sprawę z tego , że brakuje mi rodzinki Anie... milkie - nie lubię tej dziewczyny Damona :< szkoda mi jego byłej żony.
![]() |
![]() |
#1983 |
|
![]()
A u mnie katastrofa. Najpierw Felix zaciął się w barze i zmarł z głodu. Potem Bridgeport zaczeło się wieszac,wiec przeprowadziłąm rodzinke do SV.Gdy wysłałam Juliet i Joela na miasto to sie zbugowali i musiałam ich wykasowac,przez co nie ma ich w drzewie genaologicznym Fatimy i Juliana,a dzieciaki nie są juz rodzeństwem..grac sie odechciewa,ale jakos jeszcze pociągne.
A więc,kolejne losy Mojej Rodzinki Felix(póki jeszcze żył) był świetnym pojcem.Chętnie odwiedzał i bawił sie z Fatimą. Uwielbieli razem oglądać nocą gwiazdy. ![]() ![]() No,ale niestety śmierć dosięga nawet wielkie sąłwy.Fatima rozpacza nad grobem ukochanego tatusia. ![]() Ale miała pocieszenie w przyrodnim braciszku Julianie,z którym uwielbiała bawić się w udawanki... ![]() ....lub odstawiać teatrzyk rodzicom ![]() ![]() Zas gdy dzieciaki wreszcie poszły do szkoły,Juliet i Joel puszczali sobie stare hity i tańczyli w salonie ![]() ![]() Urocza fotka rodziców z kochanym synkiem ![]() ![]() Po tragicznej i niewyjasnionej śmierci Juliet i Joel'a dzieciakami zajeli sie rodzice Juliet.Gdy smyki wyrosły do wieku nastoletniego kupiły sobie mały domek i jakos dają sobie rade. ![]() ![]() ![]() Pierwszy dzień w szkole...Fatima jakos nie przepadałą za nauką.Wolała imprezować... ![]() ![]() Ale Julian,który odziedziczył spokojny charakter po matce sprowadzał przyrodnią siotre na ziemie i zaganiał do pilnej nauki. Więc chcąc nie chcąc Fatima czasami sięgałą po jakąś książkę,gdy jej brat rozwijał się intelektualnie ![]() ![]() ![]() Czasami jednak robiła sobie wypady na basen.Oczywiście nie byłaby sobą gdyby kogos nie poderwała ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1984 | |
|
![]() Cytat:
Lazuryt, wybacz, ale nie mam pojęcia, a nie wiem czy bym ją teraz znalazła w folderze downl. Nie zapamiętuję takich rzeczy. :< Suomi każdy sim zapewne takie robi, tyle że ja głównie na nich się skupiam i je wyszukuję. ;p Czemu nikt nic nowego nie dodał, eeejee. :<
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
|
![]()
@Marl - normalnie załóżcie z Eyvee jakiś klub osób lubiących zabijać po pół drzewa genealogicznego na raz o.O xd
@ginsei - no i PJONA ! @suomii - ja też jej nie lubię, Hanna była ładniejsza i wgl, ale lajf is brutal end ful of zasadzkas (end rozczarowanias) . zdradze Ci że Harlow jest do niej bardzo podobna (i dobrze, bo Damon w wersji innej niż młody dorosły mężczyzna to taki wafel że szkoda gadać xd) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
|
![]()
@Milkie-gdybym jeszcze zabiłą ich z włąsnej woli....Felix miał swój domek i zabugował sie w Plazmie,no i zmarł z głodu a Juliet i Joel zabugowali sie w SV w siłowni i tez ich nie mogłam odratowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
|
![]()
Milkie - Hah, ja też chcę być w tym klubie
![]() Marl - Szkoda mi ich.... A czemu ich nie zresetowałaś?? ![]() + Bonusiki. Moja Shaiden też czasami robi niezłe miny ![]() No gadasz, gadasz, i gadasz. Ucisz się!!! [IMG]http://i42.************/11jt0yr.jpg[/IMG] No dobra, nie tłumacz się, i tak Cię nie słucham [IMG]http://i39.************/scdwk9.jpg[/IMG]
![]() |
![]() |
#1988 |
|
![]()
Marl - nieeeeee :< dlaczego poumierali :C ? smutno mi teraz.
a jeśli już przy minach jesteśmy, to Brian też robi różne dziwne ![]() ![]() NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA, CO ON TU ROBI.
![]() |
#1989 |
|
![]()
@suomii - raz, dwa, trzy i co tam dalej? siedem? xd kurde, trzeba było się jednak uczyć tej matmy... ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
|
![]()
Marl.89 - super pozy, zwłaszcza ta z dzieckiem i jak tańczą. Skąd je masz? Chętnie też z nich skorzystam :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|