![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee uuu czyli Cathi i moja Amelia będą koleżankami z pracy
![]() ![]() ![]() suomii jeest dziewczynka! ![]() Marl super historia, świetna! Jestem od was młodsza a zrozumiałam ![]() Będzie krótko, bo dzisiaj miałam trochę spraw na głowie ![]() Rodzina Break Fensy oglądała ostatnio dużo TV. Bardzo martwiła się o Amelię.. Szczególnie gdy dowiedziała się o tym, że jej dziecko zapiło się do nieprzytomności w nektarni.. ![]() Zaczęła jej szukać. Wiedziała, że jest gdzieś za granicą.. Zdecydowała się na Chiny. Szukała jej wszędzie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczęła łowić ryby.. Czyżby myślała, że wyłowi Amelie? ![]() ![]() ![]() Fensy: "hmm.. gdybym była Amelią.. gdzie bym poszła? No tak do restauracji poznawać nowe przepisy!" ![]() Jednak tam nikt nie widział Amelii. Fensy z rozpaczy kupiła fajerwerki i zaczęła puszczać ![]() ![]() ![]() ![]() I przypominała sobie jaka to Amelie była, jak była dzieckiem.. (to tylko wspomnienie) ![]() Tymczasem.. Amelia postanowiła wrócić do domu z Francji.. ![]() W domu spotkała ją nie miła niespodzianka.. To jej była niania (może ją pamiętacie?), która przyczyniła się do porwania Amelii. Dziewczyna nie zastanawiając się wygoniła nieproszonego gościa z domu.. ![]() Przebrała się i zaczęła oglądać wiadomości.. Było o jej mamie, która w poszukiwaniu jej pojechała do Chin.. Amelii stało się tak głupio.. Przecież zawsze miała dobre stosunki z mamą.. Postanowiła, że musi wszystko naprawić. ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 70 (0 użytkownik(ów) i 70 gości) | |
|
|