![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to teraz ja, wracam po dłuuuugiej przerwie
![]() Kocham wszystkie wasze simy! Czytam ten temat od... sama nie pamiętam ale bardzo długo. No i postanowiłam że czas na moją rodzinkę. Rodzina Belle Założycielką rodu Belle jest oczywiście Lola Belle, celebrytka z Bridgeport. Ponieważ nie grzeszyła urodą, "trochę" ją zmieniłam. Po stylizacji Lola postanowiła zmienić swoje życie i się ustatkować. Zerwała z Kai'em Leiko i poszła do Kujona wyrwać jakiegoś faceta, za którego później wyjdzie ![]() ![]() Po niesamowitej nocy Tom i Lola stali się parą. Tom postanowił wysłać Jupitera, "różowego" syna Loli do szkoły wojskowej. "Żeby zmężniał" przekonywał dziewczynę. No i w końcu Lola zgodziła się. Kiedy mieszkająca z nią osobista trenerka, Moxie Logan, dowiedziała się o tym, sama postanowiła adoptować córeczkę, Sophie. Tu Sophie Logan jako nastolatka: ![]() W międzyczasie Tom i Lola się zaręczyli. Nie było żadnych przyjęć, rozgłosu, zaraz zlecieliby się ciekawscy. Tom kupił narzeczonej pieska, Lulu. ![]() ![]() Minęło parę miesięcy i wkrótce miał wrócić Jupiter. Sophie nie mogła już się doczekać. ![]() No, to tyle na dzisiaj. Przepraszam, że tak mało zdjęć, ale mój net mnie dobija. Raz działa świetnie, za minutę już wogóle. I sorry za nagłe napady senności ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 40 (0 użytkownik(ów) i 40 gości) | |
|
|