|
|
|
|
#1 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Zjadą, bo mieszanie stylów jest raczej niewskazane
![]() Otoczenie domku to jedno wielkie cudo, pomijając, że żwirowana ścieżka nie łączy się z chodnikiem No i te zwierzątka przy plaży... E? (ja nie mam nic przeciwko kaczuszkom, ale tu akurat nie pasują - gdzie one znajdą pożywienie i schronienie w takim środowisku?)Stoisko do rąbania drzewa ( ) powinno być z przyczyn praktycznych (komu chce się nosić ciężkie kawałki drewna po niepłaskim terenie przez więcej niż 3 minuty?) bliżej domu.Nowoczesne wnętrze było błędem, bo nijak się ma do kaczuszek, zielska i stoiska do rąbania drzewa. Czyli po prostu jest urwane z innego świata. Już nie mówiąc o tym, że ten modern nie jest w ogóle przekonywujący - dodatki słabej jakości, kanapa w kuchni (?!), niewykorzystanie miejsca w jadalni, ponura łazienka... Plusa mogę Ci dać za sypialnię rodziców, bo wyszła najlepiej. Eksponowanie pierdółek za pomocą przeźroczystego dachu? Coś tu nie gra ![]() Poza tym czemu na parterze masz głównie ciemną podłogę, a na piętrze już nie? To wprowadza jakąś dysharmonię, a przynajmniej ja to tak odczuwam. Za otoczenie masz 9/10, za wnętrza w domu 6,5/10. Średnia arytm. z tego to 7,5/10, ale moja ostateczna ocena będzie 6/10, bo jednak wrażenie, jakie zrobiła na mnie ta kombinacja, najlepsze nie jest. Ostatnio edytowane przez Liv : 20.02.2012 - 20:49 |
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|