|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Oliwwka ładni simowie, tylko nie lubie zdjęć w linkach
jakbyś mogła, to postaraj się o takie zwyczajne ![]() Horsez miło, że wróciłaś fajną ma bokserkę twoja simka.Marl pamiętamy, ale popacz, to forum odżyło ![]() eyvee ojj to już niedługo ![]() lecieyek no love story, jest miłość jest szczęście ![]() Rodzina Leo / Break Dalej jadą. ![]() No to ślub ![]() ![]() ![]() Całą ceremonie przy państwie młodych był mały kotek "Co ja pacze?" ![]() ![]() ![]() ![]() Morgan: "Ale dekolt, zaraz będzie mój ! "![]() ![]() Amelia: "O masz pierścionek" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powrót do domu: ![]() Czają się na siebie ![]() ![]() No i jea! ![]() ![]() Nazajutrz. jeej jak to wspaniale patrzeć na córkę, której matka w tym samym miejscu 20 lat temu dostawała mdłości ![]() ![]() ![]() Zrobiła śniadanko ( już niedługo mistrzowsko opanuje gotowanie )![]() Mężulek sprząta. ![]() I kształci się. ![]() Poszedł do roboty, będzie gwiazdą rocka. Tylko gitare musze zmienic bo ta ma buga. ![]() Amelia dostała jakieś koszmarne ciuchy na ciążę (strasznie prowokacyjne, bo takie ściągałam bo córka Amelii będzie tancerką ), więc pokaże wam dopiero poród i może jedną fotkę z zaawansowanej.![]() ![]() Wspólne czytanie. ![]() ![]() A Matt ma czerwony pas! ![]() c.d.n. |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|