![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Healy
Brzdące stały się małymi dziećmi. Carly jest identyczna jak tatuś ![]() ![]() Co noc czyta swojej perełce do snu. ![]() Aubree wdała się w mamusię. ![]() ![]() Moim zdaniem są śliczne ![]() Nauka mówienia ![]() ![]() ![]() Valencia pokazała córeczce koniki ![]() ![]() Zabrała ją na spacer.. ![]() ..i do teatru ![]() ![]() Carly nauczyła się chodzić. ![]() Valencia i Noel wzięli ślub prywatny w ogrodzie z tyłu domu ![]() ![]() ![]() Noc poślubna .. ![]() Kontynuacja nocy poślubnej ![]() ![]() Młodzi małżonkowie wyruszyli w podróż do Chin. Oczywiście nie obyło się bez zakupów ![]() ![]() Oboje postanowili rozpocząć naukę Sim-Fu . ![]() Wieczorem wspólnie przy ognisku zajadali się piankami (lub podpłomykami. Nie wiem jak to się nazywa xD) ![]() Na koniec dodam jeszcze parę zdjęć maluchów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troszkę zdjęć się nazbierało xD No cóż..skoro jestem chora i mi się nudzi to gram ![]() Nie zasneliście ? ![]()
@mod: nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Doncellita : 28.02.2012 - 10:22 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|