![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
~Ciąg Dalszy Rodziny Koksak~
Zaatytułowałam to zdjęcia " Mamo to ja, czyli Sara i Angelika ![]() Znowu Angelika z Sarką, dziewuchy ![]() ![]() A tu Eugi z małą Elizką,fajnie sie bawią ![]() ![]() Dziewczynki wybrały swoje pieski, jakoś tak się złożyło że Sara wolała Stefcia, a Elizka Laylę, utrzymałam tak ![]() ![]() ![]() Szykowanie do Spania, laleczka w śpiochach. kładziemy się lulu.. ![]() ![]() Eliza śpi, mały aniołek.. ![]() I Sarka śpi malutka.. ![]() Czas wykąpać Azora, czyli Stephan w kąpieli ![]() ![]() Czułe słówka, do uszka szeptane ![]() Już mamusia przyszła, wstajemy rano ![]() ![]() Elizka ze swoją mamusią, śliczniutkie ![]() ![]() Tata z Sarcią, ale uśmiana dziewczynka ![]() Lalusie na konikach, ślicznie ![]() ![]() ![]() Ona obraża się najpiękniej, foszek! ![]() ![]() ![]() Czemu mam schodzić skoro Eliza jeszcze jeździ?? ![]() ![]() A czarnulka grzecznie ssiada ![]() ![]() Potem odbyły się urodzinki tj. dziewczynki zmieniły grupę wiekową, a Eugi i Angela stali się prawdziwymi dorosłymi... Sarka ze Stephankiem, uściski ![]() ![]() Buziiii!!!!! ![]() I po brzusiu poradpiemy, najpiękniejszego pieska na świecie! ![]() ![]() Siostrzyczki się kochają, wszędzie trzymają sie razem ![]() ![]() Standardowo wy ich pokoju Stephan na łóżku, Layla bawi się z Elizką ![]() ![]() ![]() Sarka ze Stephankiem, zgrany duet ![]() ![]() Rodzice mogą wreszcie odsapnąć.. ![]() Angela i jej trauma : " Jestem za gruba ".. ( chciałabym być taka gruba jak ona ![]() ![]() c.d.n.. ![]() Ostatnio edytowane przez Horsez : 03.03.2012 - 10:34 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|