|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam w końcu grę, zainstalowałam i pograłam z godzinę, zaraz wstawię zdjęcia do odpowiedniego tematu
![]() 1. Nie naprawili swojego błędu z któreś poprzedniej łatki, konie nadal galopują ohydnie, gdy mają na maksa wyścigów. 2. Adoptowałam sobie Simkę akrobatkę, pominąwszy już to, że jest brzydka jak noc, tak jak jej dom, to po prysznicu ubiera mi się w strój kariery, zamiast w codzienny, to mnie drażni. 3. Totalnie bzdurnie wymyślony system ubioru kariery, nie da się zmienić głównego stroju kariery, można tylko dodać dwa inne. Dlaczego to jest złe? Bo jest problem z ustaleniem fryzury, żeby inna była w stroju kariery, a inna w stroju zwyczajnym. Ta kłódka działa w dość głupi sposób, przynajmniej u mnie. Poza tym, to ja nie lubię mieć iluś wersji ubrania w danej sekcji. Jak laska ubiera się w strój nr. 1, to zmienia jej się znowu fryzura na wszystkich strojach. Poza tym, to na razie mi się podoba, meble i gadżety rozrywkowe są super, ubrania i fryzury też całkiem do rzeczy. System funkcjonowania kariery, no moim zdaniem rewelacyjny! Babka już miała występ w głównej sali, tej ze sztucznym tłumem, no byłam po prostu zauroczona. Początkowo myślałam, że ci sztuczni ludzie to po prostu rzeźby, a oni zaczęli się poruszać i klaskać ![]() Więcej później, teraz wstawię te zdjęcia, bo już mi się wysłały, i wstawię je do tematu z fotkami. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Na moim laptopie niestety granie w sims 3 to udręka a nie odpoczynek więc pograłem tylko z godzinkę.
Jeśli chodzi o miasto to rzeczywiście jest bardzo malutkie ale za to ma świetny klimat z Los Angeles te parcele,te budowle bardzo mi się spodobały. Potem już tylko stworzyłem sima na szybko aby przetestować nową profesje, wybrałem Piosenkarza który bardzo mi się spodobał jednak zauważyłem że w bardzo szybkim czasie zdobył awans, zdecydowanie za szybko! Parę razy pograł na napiwkach w parku a tu bum 5 stopień kariery :S Ostatnio edytowane przez melonik : 13.03.2012 - 16:04 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|