Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 18.03.2012, 12:15   #11
jakubo123

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja powiem tak. Ze wszystkich dodatków do TS3, ten PODOBA MI SIĘ NAJBARDZIEJ. Mam Po Zmroku i Zwierzaki. Faktycznie miasto jest troszkę niedopracowane (mało wolnych domków, ogólnie dziwny wygląd, ale muszę dać duży + za te rezydencje na górce. Są piękne Ale gra podoba mi się bardziej ze względu na opcje. Bardzo dobrą rzeczą jest to, ze można sterować simem w czasie występu. Szkoda tylko, że do wsytępów piosenkarki nie można wynajać tancerzy. Podobaja mi się fryzury, ubrania i buty! A także obiekty rozrywkowe typu karaoke. Świerne są te hiszpańskie okna i drzwi, rośliny oraz ogrodzenia. Co do lamp i obiektów scenicznych nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Szczególnie podoba mi się kolumna z bąbelkami! Bardzo się cieszę, że mam ten dodatek, bo mając TS2, bardzo żałowałem, że nie wydali dodatku Gwiazda, tak jak do TS1. UWIELBIAM! Daję 10/10

Cytat:
Napisał beata18ns Zobacz post
u mnie nie działa zmienianie fryzury prze ubranie się w strój roboczy, bo nie ma wtedy opcji na lustrze "zmień wygląd"... rozkładam już ręce..

ale chciałam Wam opowiedzieć coś śmiesznego, może to już ktoś zauważył
Dzisiaj rano miałam okazje zobaczyć powtórkę serialu na TVN "Na Wspólnej".
Normalnie nie oglądam tego serialu, dziś natomiast przypadkowo oglądałam, stąd moje zdziwienie, może już ktoś to zauważył. Nagle pomyślałam, że ktoś gra w simsy w moim domu, a to w tle tego serialu leciała muzyka z simsów ! ta z trybu budowania hehehe! zauważył to już ktoś ?
Tak! Nie wiem czy zauważyłaś, ale przed śmiercią Hanki w M Jak Miłość tez leciała muzyczna z The Sims 3, a nawet dwie! A co do braku opcji zmień wygląd: Jeśli chcesz go zmienić po zaplanowaniu stroju na toaletce, wtedy nie możesz, musisz iść do lustra.

Ostatnio edytowane przez Björk : 23.03.2012 - 20:18
jakubo123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości)

Zasady Postowania