![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej hej jestem
![]() Rodzina Wilson Alice poznała w parku Bebe Hart: ![]() Bebe okazała się niezbyt miła, więc Alice szybko zakończyła rozmowę. ![]() No i wróciła do domu ![]() Gdy Alice jechała do domu Amand i Carl nad basenem się tulili: -Wiesz jesteśmy razem bardzo długo.... -Taaaak... ![]() -Wyjdziesz za mnie!? -Oczywiście że tak!!! ![]() I urocza chwila się skończyla gdy Amanda uslyszała że jestm Alice, szybko uciekła i zabrała się za kolację. ![]() Niczego nie wiedząca Alice uśmiechnięta niesie swoją sałatkę ![]() Po zjedzeniu Amanda postanowiła podzielić się szczęśliwą (dla nich) nowiną -Alice, zaczekaj chwilkę!-zawołała za nią Amanda -eee?? Czego!? -Muszę ci o czymś świetnym powiedzieć.... -Wyprowadzasz się!?-przerwała jej Alice -Nieee... Ja i twój tata bierzemy ślub! - Mam to gdzieś,-powiedziała chłodno-to było do przewidzenia! ![]() Po tym nie pozwoliła nic powiedzieć Amandzie i szybko poszła do siebie -Jezu jak ja jej nienawidzę! Mam tego wszystkiego dość... ![]() I znowu ranek gdy Amanda na nogach Carl: ![]() Alice: ![]() Amanda szybko śniadanie zrobiła: ![]() Carl też szybko wstał ponieważ miał dziś rozmowę o nową pracę (kiedys mieszkali w innym mieście więc Carl odszedł z pracy) ![]() Ok Narazie tyle jutro może coś dam ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|