|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Bardzo podobają mi się Wasi simowie i ich historie.
![]() Eyvee matko, jak fajnie, że znów coś tworzysz! : D A ja mam duuużo, bo aż 17 zdjęć. ![]() Serafima i Carly (tak ,tak się psiak nazywa!) spędzają stosunkowo pracowite popołudnia. Jedak zawsze znajdzie się czas na relaks, w postaci gry w bilard.. ![]() ..lub korzystania z dziwnej kuli, której użytkowanie kończy się mdłościami. ![]() ![]() Jednak Serafima nie zaniedbuje swojej pracy, wręcz przeciwnie, jest już na 3 stopniu kariery. Tu pierwsze przesłuchanie i wysęp. Swoją drogą oczekiwałam, że te przesłuchanie będzie czymś bardziej ambitnym, niż zaśpiewaniem odświętnego telegramu, ale co tam. ![]() ![]() ![]() *Skąd ona umie moonwalk?! :o* ![]() ![]() ![]() Po powrocie do domu moje dziewczyny usiadły na kanapie i poczęły oglądać horrory, które swoją drogą kończyły się albo tragicznie (zamienienie bohaterki w wampira) albo dziwnie (bohaterka całowała się z możliwym mordercą).. ;d ![]() ![]() A ok 2 w nocy wybrały się na spacer. ![]() ![]() Następnego dnia Serafima wybrała się na festiwal simowy. Polubiłam interakcję z komórką, haha. ![]() ![]() ![]() A potem zaprosiła do siebie swojego chłopaka, razem powygłupiali się przy karaoke, wpakowali się do jacuzzi... i,no wiadomo, jak się zakończyło. ;> ![]() ![]() ![]() ![]() O, a Carla poznała kolegę. ![]() ![]() Czekam na Wasze rodziny, branoc.
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|