![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wasze historie czytam codziennie, tylko nie chce mi się dodawać mojej ;d
myrtek98 kocham twoją historię ♥ easey ehh te nastolatki ;d eyvee już widzę Willa - przystojniacha nastolatka ![]() .Catti. dzięki że wróciłaś ![]() milkie_way15 te oczy ![]() Rodzina Leo Amelia wróciła do formy po ciąży. ![]() Wspominała brata patrząc na zdjęcie jego i Rozalii. Bardzo za nimi tęskniła, ale wiedziała, że układa im się dobrze. ![]() Uczymy się chodzić w łazience ;d ![]() Zgłodniałam! ![]() Zabawa.. ![]() I znowu nauka. ![]() Robimy babeczki z przepowiedniami ![]() ![]() ![]() Mniam, mniam ;d ![]() ![]() To spojrzenie - bezcenne ![]() ![]() Opiekunką na szkolnej wycieczce Amelii była jej babcia! ;d (mama Morgana) ![]() W sobotę, no logiczne, że Melody nie miała lekcji. Młodsza siostra postanowiła jej wywinąć kawał i pomalowała jej buzię. ![]() ![]() Biedny potargany tygrysek ;d ![]() Pech chciał, że odwiedził ją Travis. ![]() I zaczął się śmiać ;d ![]() Melody wybiegła jak oparzona do łazienki. ![]() Gdzie zmywała okropny makijaż wykonany przez Vivian. ![]() ![]() ![]() Po chili do łazienki wszedł Travis. ![]() Zaczęła go przepraszać nie wiadomo za co. ![]() On ją po prostu mocno przytulił. ![]() Travis:"Przepraszam, że cie okłamywałem ale ja nie mogę tak dłużej z tym żyć. Nie jestem gotem , nigdy nie byłem i nie chcę. Zrobiłem to dla ciebie, inaczej byś na mnie nie zwróciła uwagi wtedy, gdy mieliśmy śpiewać karaoke." ![]() A ona chwyciła go po prostu za rękę. ![]() I w końcu. ![]() ![]() Tylko się nie połknijcie ;oo ![]() Ale Melody trapiło jeszcze jedno. Melody: " Wiesz już trochę się znamy to i ten tego wiesz ja.." Travis: "Tyy.?" ![]() Melody: "No widzisz, bo ja" Travis: " Tak ja cię też" ![]() ![]() Ręka na ręce. Jakie to piękne ![]() ![]() Mina Melody wyraża jedno "udało się, jesteśmy razem!" ![]() Melody czuła, że to nowy rozdział w jej życiu i ufnie patrzyła w oczy Travisa. ![]() Czy zmienią swój styl? c.d.n. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|