![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie, są takie.. wiesz ładni rodzice i te sprawy,troche naświetlenia w piccasie i już
![]() ![]() Ciąg Dalszy Rodziny Hamak, Sekemoto i Kerak Sara i Horacy, postanowili razem zamieszkać, wprowadziła się do niego.. miał duży dom a mieszkał tylko ze swoją mamą, oczywiście wzięła ze sobą swojego ukochanego psa Stephana.. ![]() Mama Horacego bardzo polubiła psiaka, tutaj kąpie go bo złapał insekty ![]() Horacy postanowił uszczęśliwić Sarę, i na urodziny kupił jej konia o którym zawsze marzyła. Źrebak dostał na imię Kokos. ![]() Po jakimś czasie mama Horacego zaczęła się źle czuć i wkrótce zmarła..[*] ![]() Źrebak rósł i rósł, tutaj Sarka z Kokosem ![]() ![]() ![]() Sara postanowiła że już najwyższy czas aby zacząć jeździć na Kokosie ![]() Sara siedzi na Kokosie, jakcy szczęśliwi ![]() ![]() Horacy bawi się w ogrodzie ze Stephanem ![]() Po pewnym czasie odeszła od nas Layla.. ![]() ![]() Rozpacz domowników.. ![]() ![]() Niedługo potem Eliza i Sam zdecydowali że zamieszkają razem, rodzice postanowili odstąpić im dom, a sami kupili sobie mniejszy w okolicy plaży. ![]() Eliza długo nie mogła powstrzymać łez po utracie kochanego psiaka, Layla była z nią od dziecka.. ![]() Sam nie mógł na to dłużej patrzeć.. ![]() -Dzień Dobry! Nazywam się Honorata Jelonek i pracuje w przytułku " Mój dom" dla piesków i innych zwierzątek. Słyszałam że chce pani podjąć opieki nad jednym z naszych wychowanków.Proszę to jest Pani piesek, co prawda jest malutki, ale potrzebuje dużo opieki. Nie ma imienia.. jak pani zamierza go nazwać? - Hmm... ja o niczym nie wiem, ale ... tak to pewnie mój chłopak. Oczywiście zajmę się psem, niedawno straciłam swojego a dom bez psa jest taki pusty.. Jak się będzie wabił? hm... Kajder! ![]() -Jaki śliczny szczeniaczek! Taki malutki.. -Cieszysz się skarbie? -Pewnie dziękuję bardzo, jesteś taki uroczy ![]() ![]() Mój mały Kajderek, jaki ty jesteś maleńki i słodki.. ![]() ![]() Kocham się , bardzo.. Dziękuję za tą niespodziankę ![]() ![]() ![]() -Co ty na to żebyśmy przenieśli się w jakieś ustrojne miejsce:>? -Z Tobą zawsze ![]() ![]() ![]() Efekty, nie trzeba chyba wyjaśniać.. ![]() Kajderuś chcesz ciasteczko od Pańci, moje kochane! ![]() ![]() -Kochanie okres mi się spóźnia, wiesz co to znaczy.. -Wiem, możesz być w ciąży, to chyba dobrze nie? -Cieszysz się? - Tak, myślę że bycie ojcem uszlachetnia mężczyznę -hahaha ![]() ![]() Sara i Horacy nie próżnują.. ![]() ale z Pani jest dżokejka ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 01.05.2012 - 08:49 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|