|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja wstawiam! June i April pewnie będą śliczne
![]() ![]() Ayumi wymyka się w nocy z domu. Poszła do jakiegoś lasu.. Wg mnie ma ładny kształt oczu ![]() ![]() Wracając wstąpiła do jakiejś knajpki na drinka. Nie było tam nikogo, a pisało, że to była miejscówka ![]() ![]() Wróciła na piechotę. I tak będzie kłótnia w domu. Chociaż może jej się upiecze.. ![]() Jednak nie ![]() ![]() No i szlaban. Ayumi zadzwoniła do przyjaciółki-Lesley. ![]() I myślała o Seth'u. Hehe xD ![]() Następnego dnia Megan pozwoliła iść Ayumi na festiwal simowy. A tam zaczął z nią flirtować jakiś gostek o.O ![]() ![]() A Seth też tam był i pokazał kolesiowi kto tu rządzi ![]() ![]() ... ![]() ![]() Seth rzuca zgniłymi pomidorami >D ![]() Chwili prywatności nie można mieć, nawet na cmentarzu! ![]() Poszła sobie ![]() ![]() Zakochani ![]() c.d.n |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Każdy z was ma fajną rodzinkę ! (:
Stephenowa ~ Śliczne dziewczynki. Ciekawe,czy Rovena już znalazła chłopaka xD easey ~ Dali czadu na cmentarzu ! : p Chwilkę pograłam,i daję zdjęcia waszej ulubionej rodziny Lively. Jabłko dla Stefs'a. Za to,że dobrze trenował z panem. ![]() Gdy chłopacy byli na dworze,w domu stała się napięta atmosfera - Julia dostała skurczy ! (nie wiem czemu,ale nie pokazał się nastrójnik,wiecie jaki. w takim bądź razie będzie wiecznie w ciąży.. to chociaż fajnie dla mnie ! : D) ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|