![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wojtek-Um.. Kostucha na dyskotece
![]() xaga16xlove-Jakie masz liczne dzieciaki ![]() Stephenowa-Wiedziałam, że dziewczyny wyrosną na ślicznotki ![]() ![]() A ja wracam z nową rodzinką, której nazwiska nie pamiętam. Przedstawiam Wam Abigail (blond), Sohpie i Jamesa. Abigail i James są dobrymi przyjaciółmi, Sophie to dziewczyna Jamesa, nie mieszka z nimi, ale często nocuje u swojego chłopaka ;p ![]() Sophie była zazdrosna i nawet nie pozwoliła zagadać Abigail do Jamesa. Wtedy jakoś magicznie się zjawiała i zaczęła zawracać Jamesowi głowę ![]() ![]() Abigail była zakochana w Jamesie. I nie mogła patrzeć jak obściskiwał się z tą wstrętną Sophie! XDD ![]() Wada mieszkania z innymi ![]() ![]() 'Jak będę cicho to może jeszcze sobie popatrzę..' ![]() Co za mina ![]() ![]() Sophie wyjechała, a James zaczął flirtować z Abi.. Nie podoba mi się ten gość, ale najwyraźniej jej tak.. ![]() Zabrał ją na randkę na cmentarz. Chyba lubię to miejsce. Moje simy najwyraźniej też ![]() ![]() Tak, tak wiadomo co się dalej działo. ![]() James zerwał z Sophie ( Nie mam zdjęcia, zagapiłam się xp ) Chwilę później okazało się, że Abigail jest w ciąży. 'James na pewno się ucieszy!' ![]() Jednak nie zareagował tak jak chciała.. ![]() I zaczęły się kłótnie.. ![]() ![]() Co się stanie z Abigail? Co z dzieckiem? Tego dowiecie się w następnym odcinku (??) |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|