![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na początek pytanie, dlaczego jak ustawiam poze np. gdy dwa simy się całują, to nie moge idealnie ustawić tylko w siebie wchodzą albo obok siebie? macie na to coś?
~Ciąg Dalszy Rodziny Hamak,Sekemoto,Gembek~ Sara coraz częściej spotykała się z chłopakiem z siłowni Jackiem, spędzali ze sobą mase czasu, mieli wspólny język obydwoje kochali konie i psy, umawiali się. -Jacek to kiedy wpadniesz na film? -Będę za 20 minut kochana!! ![]() Kokosik liże lizawke, to jedyny konik w simsach który mi się podoba(oczywiście w mojej grze, bo u was sa piękne) ![]() ![]() -Witaj Jacuniu! -O hej, pięknie dziś wyglądasz! ![]() ![]() -Dziękuję, weź po buraczka strzele ![]() -Już tyle się spotykamy Sarka, a ja nie powiedziałem ci całej prawdy.. -Jesteś seryjnym mordercą.? -Nie, ale jestem złodziejem i ukradne cie i wsadze do łóżka! -Przydałoby się więcej takich miłych złodzieji ![]() ![]() -Ta prawda jest taka..że Kocham cię i czuje do ciebie to od jakiegoś czasu -Ja też cię kocham Jacek, bardzo mocno.. (patrzcie na to spojrzenie, oni muszą być razem) ![]() Ich temperamenty,wspólne długie rozmowy, i czułości zmusiły mnie do tego aby zamieszkali razem.. ![]() Stephanek zabiega o względy pani,i przynosi jej gazetke( sam z siebie) ![]() Jacek i Sara 3/4 swojego czasu spędzali na całowaniu się, przytulaniu i wspólnym poznawaniu siebie bliżej i dogłębniej ![]() ![]() ![]() ![]() Stephan z zazdrości po kąpieli w basenie oblał jacka, ale on się wcale nie gniewał. Kochany psiak ![]() ![]() I nowa para Jacek i Sara Gembkowie ![]() c.d.n |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|