![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee-O Boziu, ale mi ich szkoda... Nie mogę się napatrzeć na Willa i na Mary..
![]() myrtek-Nie wiem już co Ci mam pisać... Alice jest piękna, Robert też. ŚWIETNA historia. Julia-Wow, super ![]() ![]() Wojtek- Sorry, że wcześniej Ci nie odpisałam. Zielonkawy kolor skóry? o.O Jakby co skin nie jest od maxisa. xaga16xlove- Masz śliczne dzieciaki ![]() Horsez- Śliczny koniik ![]() Rodzina Hinami (przypomniałam sobie jak mają na nazwisko!) Kenichi stał się dzieckiem szkolnym, wyrósł na sportowca. ![]() A Hayate wróciła ze szkoły z internatem. Abigail nie może uwierzyć, że jej córka jest już nastolatką ! ![]() 'Ale prosta ta matma' Te dzieci to geniusze ![]() ![]() Joshua i Abi wyjechali na darmowe wakacje i zostawili dzieciaki same w domu. ![]() 'Nie mów rodzicom, że robię imprezę!' ![]() Jak to nie ma miejsc w klubie rzeźbiarskim!? (Jednak zapisała się do klubu teatralnego) ![]() Imprezka się rozkręca ![]() ![]() No i nawet nie zdążyli sobie dobrze potańczyć, bo sąsiadka wezwała policję... ![]() No i szlaban na dwa dni.. Joshua się nieźle wkurzył ![]() ![]() Kenichi z siostrą na jeźdźcu. ![]() Hayate spotykała się z Tadashim. Tadashi zaprosił ją na studniówkę :3 ![]() Trwają przygotowania. Abigail pomaga Hayate ![]() ![]() ![]() Tadashi przyszedł po Hayate i wręczył jej kwiaty. Dziewczyna trochę się zarumieniła, było jej bardzo miło.Wzięła kwiaty i poszli na bal. ![]() Hayate została królową balu. (Niechcący zrobiłam im stroje na codziennym a na wizytowe mieli inne xP) ![]() C.D.N Ostatnio edytowane przez easey : 16.05.2012 - 08:12 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|