|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajowe zdjecia i historie, ale u was szybko ten czas leci u simow...u mnie sie lekko zaciela gra z powodu braku pomyslow, nudy i innej gry
![]() Rodzina Dracule ciag dalszy Nowy przydzielony dom....i zwykle mycie zebow rodzenstwa. ![]() Czas szybko mijal i William dorosl na mlodego faceta. ![]() ![]() A jako, ze byl geniuszem....znalazl prace w laboratorium ![]() ![]() ![]() Jakos musial zarobic na utrzymanie domu oraz, by jego siostra miala lepsze zycie. ![]() Zas po kryjomu Will oddawal sie swojej prawdziwej pasji....piosenkarza i wystepowal dla malej publicznosci, ale zawsze to cos....marzy by byc w przyszlosci znana gwiazda. ![]() .....te zdjecie zostawie bez komentarza, gdy przylapalam Willa xD hahaha ![]() Potem mi sie znudzilo i odmienilam Mary Lou i Williama w ludzi ![]() ![]() ![]() No tak do garow, do garow ![]() ![]() Biedna Mary Lou....trzeba robic te wstretne zadania domowe, jak na dworze taka ladna pogoda... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy macie super rodziny... Nie wymieniam wszystkich imiennie, bo wszyscy macie super rodziny i super zdjęcia...
A oto dalsze losy rodziny Darling. Tradycyjnie już, nic ważnego się u nich nie wydarzyło. Po prostu niektórzy zmienili grupę wiekową... Miles Eric piecze paluszki cebulowe... ![]() ![]() ![]() John Eric jest już nastolatkiem, to syn Miles'a i Celli. ![]() A tutaj, dla rozluźnienia, Celia i Miles Eric sobie tańczą... ![]() ![]() Młody wraca ze szkoły. ![]() Pozwoliłam sobie na zdjęcia przodu ogrodu. Zamknęłam posesję, bo to jedyny sposób na nie wpuszczanie zwierząt na działkę, skoro gnomy nie działają. Wymieniłam też płot. ![]() ![]() ![]() Młody odrabia lekcje na tablecie. ![]() Celia i Miles Eric są już dorośli, pojawiły się pierwsze zmarszczki... ![]() Postanowili to uczcić na swój własny sposób... ![]() ![]() A oto w końcu jakiś pozytywny efekt... Konie nie mogą wejść na działkę, bo zamknęłam dla nich furtkę.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|