![]() |
#231 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam serdecznie. Nie wiem czy piszę w dobrym temacie ale wydaje mi się, że tak. Otóż mam problem. Ostatnio kumpel zakupił na Origin sims 3 pokolenia i zaproponował żebym sobie zainstalowała. Mam tylko podstawę nigdy nie aktualizowaną bo jakoś nigdy nie zwracałam na to uwagi. Kiedy próbowałam zainstalować pokolenia wyskoczył komunikat, żeby zaktualizować podstawę. Weszłam w start pojawił się komunikat, że jest dostępna aktualizacja więc wcisnęłam ok ale nic się nie stało ani nic się nie zaktualizowało. Próbowałam ponownie aktualizować ale dalej nic. Odinstalowałam więc simsy i zainstalowałam jeszcze raz. Ściągnęłam po kolei każdą aktualizacje ze str "simsprogram" ponieważ przy instalacji tej najnowszej 1.33 wyskakiwał błąd cos w stylu, że chyba nie można jej zaktualizować ponieważ nie ma poprzednich aktualizacji. Aktualizowałam więc pojedynczo i na początku było ok dopóki nie zainstalowałam aktualizacji 1.12, na oknie startowym pojawiły się ikony dodatków i napis, że gra jest aktualna ale przy uruchamianiu wyskakiwał napis, że problem z inicjalizacja i pozostałe aktualizacje też nie chciały się zainstalować. Odinstalowałam wszystko i zainstalowałam jeszcze raz i wgrywałam aktualizacje hurtem jedna po drugiej a gdy chciałam uruchomić wyskoczył błąd i żeby zajrzeć do dzienniczka. Czy może ktos miał podobny problem ? Jaką aktualzacje trzeba mieć, żeby zainstalować pokolenia ? Proszę o pomoc bo już kilka dni nad tym siedzę i nie wiem co zrobić.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 |
Creator
|
![]()
Zainstaluj podstawę potem werjdz na http://widowmaker.kiev.ua/sims3updates.php -> pobierasz superpatha -> czyli przy The Sims 3 patches: pobierz tą Any version (1.33). Zainstaluj. Nie robi się takich instalacji jedna po drgiej po kolei bo to by wieki trwało a ile błędów przy tym...
I nie jaką aktualizację masz zainstalować żeby pokolenia mozna bylo tylko najnowszą się instaluje. Bo ona wiele do gry wnosi i poprawia. A gadanie, że aktualki psują grę to bzdura. A w każdym razie więcej naprawiają niż psują. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
|
![]()
Ja jakoś instaluję po kolei łaty i nie narzekam... I błędów podczas instalacji nie mam. A co do łat psujących grę, że to niby nieprawda, to powiedz to koniom na 10 lvl wyścigów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Creator
|
![]()
@ anie_1981 -> mi chodzi o instalację łat podczas instalowania gry. A nie podczas normalnego łatania co jakiś czas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
|
![]()
Mnie też nie wywala do pulpitu, a z "końmi" (nie koniami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
|
![]()
No to teraz się załatwiłam... Specjalnie dla simsów zrobiłam formata, ale przed tym jeszcze czyściłam płytkę podstawy. Teraz się wzięłam za instalowanie, no i niestety mam następujący błąd: "GameData/Shared/Packages/FullBuild0.package." ... Czy to możliwe, że niechcący porysowałam tą płytę ;/? Ma ktoś jakieś rozwiązanie? Błagam! Tak dawno nie grałam w simsy -.- płyty mam oryginalne wszystkie ;/ zadnych crackow, sciaganych z chomikuj czy cos ;o sa ze sklepow tj: Empik i Tesco. Nie wiem co robić, zaczynam się denerwować, myślę, że nie opłaca mi się kupować kolejnej podstawki ;/
![]() |
#237 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
|
![]() Cytat:
![]() edit: Ten sposob nie idzie, bo jak przekladam te pliki na kompa, to tez zacina sie w tym miejscu ;/ a z origin idzie pobrac? tym moim kodem?
http://www.glitery.pl/polecam,jessi12341 błagam kliknij zlituj się !xd Ostatnio edytowane przez Jessica : 07.06.2012 - 21:17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
możesz pobrać z Origin,jak otworzysz program to pokażą Ci się Twoje gry i możesz je bez problemu pobrać,jeżeli oczywiście masz je zarejestrowane na stronie głównej i potrzebny będzie klucz z pudelka, sprawdź w rejestrze czy nie ma starych plików z gry,jeżeli są to je usuń,restart kompa i spróbuj zainstalować grę na nowo
|
![]() |
![]() |
#240 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|