![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
Fanatyczny wielbicie zaczyna przychodzić, po tym jak zostaniesz "karierowiczem".
|
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
<_< tzn... czarne róże można sobie sciągnąć - ale jeśli się nie ma gwiazdy to czar z nich jest bezużyteczny <_< ja nie mogłam się gwiazdy doczekać i sobie ściągnęłam wszystkie amulety - kazałam dziecku użyć tej złotej gwiazdi - i stało się gwiazdą - w miejscu gdzie za zwyczaj są wyniki w nauce pojawiły się jak u dorosłych umiejętności.... nie wiedziałam jak to naprawić i dzieco musiało umrzeć...
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
cześć wszystkim mam od dzisiaj maniaka i chciała bym wiedzieć jak zaczarować krasnale by podlewały kwiatki i jak zrobić te chmury co padają i flamingi co stają się elfami czy ktoś zna te czary
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Bea, jak odkryjesz wszystkie zaklęcia to będziesz wiedziała które to które! My sie musieliśmy namęczyć! Jak Ci sie niechce odkrywać to nie odkrywaj!
|
![]() |
#226 |
Guest
|
![]()
Nie wiem już co mam zrobić... Problem może banalny ale : JAK SIĘ RZUCA CZARY? Help me...
|
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Neukiller bardzo łatwo. Masz jakby dwa rodzaje czarów. Jeden to tzw. czar (^_^) a drugi to amulety. Czary robisz w takim kociołku. I jak naprzykład zmieszasz 3 odpowiednie składniki np. do uropuchowienia to wtedy wybierasz swoją ofiare klikasz na nia i tam masz czaruj i "lista" czarów które masz.
P.S. nie wiem czy nazwy czarów i tego kociołka są poprawne bo mam angielską abre ale chyba wszystko ok napisałam ^_^ |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
Tak i kup se książke zaklęciami!!!
|
![]() |
#229 |
Guest
|
![]()
Cześć
Mam pytanie co do UKRYTYCH CZARÓW. odkryłam 2: magiczny biszkopt i magiczny nektar. Ale jest ich chyba więcej - zauważnie że w księdze dla dzieci są 3 wolne miejsca => ja wczoraj spędziłam całą sobotę na wypróbowywaniu różnych kombinacji, sprawdziłam chyba wszystkie zestawienia składników i nic :wacko: A wydaje mi się że powinien być np juniorowy odpowiednik prawdziwego przyjaciela zwierzaka. Może ktoś z Was to rozpracuje, bo ja zaczynam się zastanawiać czy może dzieciaki mogą mieć jeszcze jakieś inne składniki porócz magicznego pyłu, łusek smoka, łez smoka i muchomorów. A co do czarów dorosłych to też są 3 wolne pola na ukryte czary (jedno z tych pół jest na magiczny nektar) ale co z pozostałymi 2!!!! + jedno wolne pole w książce kucharskiej, które jest właśnie na magiczny biszkopt. PODSUMOWUJĄC: spróbujcie odkryć pozostałe UKRYTE CZARY oprócz tych znanych: magiczny biszkopt i magiczny nektar. ![]() Ja też będe próbowała i jak uda mi się odkryć to dam znać ![]() Tym czasem pozdrawiam @LL |
![]() |
#230 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie ale ono moz juz było nie gniewajcie sie bo ponoć mozna wchodzic na fasole jak bedzie juz bardzo duza i jak ona tam wejdzie na samą góre to odrazu schodi czy pojawia się inny pulpit np ze jest jakis tam zamek i wielkoludy,masz nagle fasole w magazynku czy moze wchodzisz na inna działke o nr 95 czy tam 94 i budujesz tam dom bo kardzy mówi inaczej juz nic z tego nie rozumiem :wacko:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|