|
|
#7 | |||||
|
Guest
|
Bardzo dziękuję za komentarze ;3
Widzę, że opinie są podzielone. Jestem już swiadom błędów, jakie popełniłem podczas tworzenia tego projektu. Niestety mimo wielu dni poświęconych temu domu, nie wszystko jest idealnie. Teraz odpowiadanie xd: _________________ - Cytat:
), no i tak narodziła się ta nazwa.. Rozumiem więc Twoje rozczarowanie, gdy okazało się, że nie jest to typowy szwedzki dom, ale po prostu nie miałem innego pomysłu na nazwę (a w tej dziedzinie za bardzo kreatywny nie jestem, niestety). Poza tym cieszę się, że projekt (wyłączając nazwę xD) Ci się spodobał. __________________ - Cytat:
Dziękuję .a co do fotela, to absolutnie się nie zgodzę. Wydaje mi się, że gdyby był tam fotel z tej samej serii, co kanapa, to pomieszczenie straciłoby na tym wiele. ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje. każdy ma przecież prawo do własnego zdania. ![]() ___________________ - Cytat:
- Dziękuję, nieskromnie powiem, że jestem z niego bardzo zadowolony. - co do łazienek, to wiem. Nie potrafię ich odpowiednio rozplanować.. Niestety wyszły jak wyszły. W przyszłości, podczas projektowania postaram się zastosować do rad ;3, - Na pewno coś jeszcze z 'dwójki' wstawię, na razie jednak muszę odpocząć od drugiej generacji. Tworzenie tego domu pochłonęło dużo mojego czasu, i szczerzę mówiąc nie mogę się już na 'dwójkę' patrzyć xd. _______________________________ - Cytat:
- Bardzo mi miło. Z ogrodem nie miałem problemu, za top bryła kosztowała mnie trochę wysiłku i cierpliwości :>. - Z rzutami masz rację.. Chciałem dobrze - przedobrzyłem. _____________________________ - Cytat:
- Bryła, jak bryła. W sumie nie widzę w niej nic złego , oczywiście taki typ budynku nie każdemu może się spodobać.-Łazienki, owszem - są mdłe. Salon za to wydaje mi się po prostu przestronny i skromny. - Wiesz, wrócę, ale z pewnością nie zrezygnuję z projektowania w 'dwójce'. Może nie tak często jak w Sims 3, ale jednak. W 'dwójce' trudniej jest zaaranżować wnętrza, czy wybudować bryłę. I właśnie to mnie zachęca. Chcę się w jakimś stopniu rozwinąć, a nie stać w miejscu. Spodziewać się wiec możesz moich projektów w obydwu działach. - dziękuję jednak za surową ocenę, cieszę się, że wymaga się ode mnie czegoś więcej. _________________ Czy ktoś jeszcze skomentuje? edit: @down : Wiem, też mam ten fotel :<. No trzeba się przyznać do błędu, niema co XD Ostatnio edytowane przez Spectrum : 04.07.2012 - 21:17 |
|||||
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|