|
![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ale mieszają tej dziewczynie w głowie! I znowu kryminaliści. W Nieznanowie widzę masz z tym problem...
![]() Kira nie może się poddać! Wydaje mi się, że Andrea powinna porozmawiać z córką o przeszłości pana Jagódek. Po tym jak sama się załamała gdy poroniła dziecko, nie może dopuścić do zbzikowania Kiry. Niech studentka pogodzi się z rodzicami, pozna prawdę i na zawsze porzuci Kastora. Jeśli się zemści to już inna sprawa, ale przykro mi się robi jak znowu komplikujesz życie swoich simów w brutalny sposób jakim jest mafia. :> http://i1068.photobucket.com/albums/...7/e1910f99.jpg Na tym zdjęciu wygląda szczególnie uroczo... ![]() ![]() Oczywiście zdjęcia jak zawsze powalają. Są świetne, delikatny retusz i wyglądają o niebo lepiej niż normalne. Simy również przepiękne! Czekam na więcej, oraz na drzewo i zdjęcie miasta. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Piękne zdjęcia i fajne historie
![]() Znów mieszasz ![]() ![]() Powinna pogodzić się z rodzicami. Słabą masz organy ścigania w tym Nieznanowie, że Ci się tak mafia rozpanoszyła ![]()
![]() |
#3 | |
Reputacja: 11
|
![]() Kurczę, ciężki ma orzech do zgryzienia nasza bohaterka, bo wybierać między miłością, a realizacją życiowych marzeń jest strasznie trudno... Z jednej strony chciałoby się powiedzieć: "nie rezygnuj z marzeń, nie rezygnuj z siebie", ale z drugiej, czy warto poświęcać miłość? A jeśli to ta prawdziwa, jedyna, przeznaczona? Złym krokiem można ją zaprzepaścić. Tylko że miłość to też kompromisy i Kastor nie powinien wymuszać na niej takiej decyzji, tylko naprawdę poczekać, aż ukochana spełni swoje marzenia i wtedy bezgranicznie i całkowicie mu się odda ;/ Chce mieć żonę szczęśliwą i spełnioną, czy nieszczęśliwą i do końca życia obwiniającą go w duszy za uniemożliwienie jej spełnienia życiowego celu? Do czego mu się tak spieszy? ;/
Cytat:
![]() Bardzo fajny odcinek, ciekawi mnie, jaką decyzję podejmie Kira. Ostatnio edytowane przez Malin : 06.08.2012 - 17:50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|