| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Postanowiłam wrzucić domek, który niedawno stworzyłam 

Domek przeznaczony jest dla dwóch osób, potem ewentualnie można dobudować tu i ówdzie jakiś pokoik jak pojawi się mały simek![]() Oto nasza para mieszkająca w domu; Krystian ![]() Elwira ![]() A teraz dom. Od frontu ![]() Salon ![]() Sypialnia ![]() Łazienka ![]() Kuchnia ![]() Jadalnia ![]() Przedpokój ![]() Rzut ![]() Widok z góry ![]() Jest to mój pierwszy domek na forum, a więc proszę o wyrozumiałość  
		 | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

| 

Pierwsze wrażenie: nic specjalnego, bryła wrażenia nie robi. Jednak w środku jest zdecydowanie lepiej  

Ładne, jasne, nowoczesne wnętrza, takie lubie. Podoba mi się tapeta w sypialni. Dodałaś mało zdjęć, więc więcej powiedzieć nie mogę. Ogólnie ładnie: 8/10, odjęłam za małą ilość zdjęć. Buduj dalej  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Reputacja: 12 

| 

Po pierwsze dach jest za wysoki  

Ja bym dał jeszcze inny kolor tego dachu, żeby to jakoś wyglądało :< Ten chodnik nie potrzebnie zmianiłaś tamten by lepiej wyglądał... Potem neiszczęsny salon, a raczej pokój z kanapą i telewizorem. <duuużym telewizorem, za dużym> Sypialnie jest w cholere duża a ty tylko 1 zdjęcie dałaś... -.- ??Mogłaś dać jeszcze foto przy szafie i biurku! :< To jest łazienka, czy pokój z wanną i umywalką?   Kuchnia jest okropna :< przykro mi :< mogałaś dać więcej zdjęć... JAdanie mi sie nie podoba, ale chyba to już najlepsza część domu. pozatym, przeciaż mogłaś zrobić foto  w kolejoności salon ---> jadalnia ---> kuchnia. korytarz moglaś dać na początku.4/1o 

![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

| 

Nie powiem, żeby było źle, bo nie jest, ale do dobrego wyniku też daleko. Zwłaszcza jeśli chodzi o bryłę. Jest mocno przeciętna. Dach za wysoki, okna mi się nie podobają. Kształt jest ok, ale w środku widać, że jest źle zagospodarowany. 

W ogóle chyba pierwszy raz widzę, żeby w prezentacji było tylko po jednym zdjęciu z każdego pomieszczenia   Trochę niewiele widać, nie sądzisz?Pomieszczenia byłyby naprawdę urokliwe, gdybyś tylko wstawiła tam nieco więcej mebli. Jedna kanapa i telewizor nie tworzy salonu, moim zdaniem. Jakieś półki? Dodatkowy fotel? Stolik? Dekoracje? Nic tam nie ma. Przedpokój też jest zdecydowanie za duży. Po co aż tyle przestrzeni w przedpokoju? Nie lepiej większość przestrzeni przeznaczyć na salon? Widać, że dom byłby urządzony naprawdę ładnie i przytulnie, gdyby się trochę dłużej nad nim zastanowić.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Reputacja: 11 

| 

Po pierwsze - przesadzona obróbka zdjęć: za mocny kontrast, jakieś rozmycie i te ramki. Czas przeznaczony na obrabianie tego mogłaś poświęcić na zrobienie większej ilości zdjęć, żeby było widać więcej. Dach faktycznie jest za stromy, chyba w RiO można go zmieniać, ale jeśli nie masz, mogłaś użyć kodu. Płot wolałabym drewniany, a poza tym te krzaki pod oknem mi nie pasują. Wnętrza trudno mi ocenić, bo wszystko jest rozmyte i jest za mało zdjęć. Ale patrząc na rzut widzę sporo niewykorzystanej przestrzeni w przedpokoju i salonie.

| 
| 
		 | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|