![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Po pierwsze: Microsoft WORD, czyli 'słowo'. to "L" zmienia znaczenie i wychodzi wyraz "świat".
Po drugie: Ja piszę wszystkie odcinki w Wordzie. Powiedz mi, czy mam choć pół błędu? Nie wiń programu, który jest bardzo dobry, tylko swoje możliwości. Zgadzam się z Juhasem w stu procentach ![]() Dwa czy tam trzy odcinki dało się wytrzymać, ale znów traktujesz nasze rady bezpardonowo i masz nas głęboko gdzieś. Wiesz po co tu wchodzę? Mam nieskrytą nadzieję, że poprawisz się, ale niestety to nieprawda. Przepraszam, ale głupota tego ojsg jest po prostu śmieszna. Fabuła BARDZO infantylna, błędy wypalają oczy. Jedyne, co mi się podoba, to niektóre zdjęcia czy dodatki jak meble, wzory etc. Może faktycznie się starasz, a człowiek uczy się na błędach, ale Ty... Wiem, że by nauczyć się dobrze pisać trzeba mieć albo wrodzony talent albo tworzyć wiele wiele tekstów, ale...jak to ładnie powiedzieć...niektórzy nie powinni tykać się klawiatury. OK, sama ocena i korekta: Jesteś chłopakiem a zachowujesz się jak baba - nie potrafisz się zdecydować, więc ciągle zmieniasz zdanie. Zaczynasz w czasie teraźniejszym, potem zmieniasz na przeszły, potem nagle dwa zdanie znów w ter. Czasem zmiana czasu jest konieczna, by np. dać cytat bohatera, zrobić retrospekcję. Jak również napisała Laselight - nowy dom, nowe rzeczy i ZONK - duszek. Gdybym miała wypisać wszystkie przecinki, literówki czy Bóg wie co jeszcze, skończyłabym dopiero za pół godziny. najważniejsze: Pokarz Z kąt - wtf?! przed 'oraz' nie stawia się przecinka przymiotniki z przedrostkiem 'nie' pisze się razem. Podsumowując: klapa. Najgorsze ojsg. Ostatnio edytowane przez Myrtek : 25.10.2012 - 21:47 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|