Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 05.11.2012, 21:51   #11
Muffi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co Cię najbardziej denerwuje w TS3?

Denerwuje mnie że np. gram bardzo długo, urządzam simom większość domu, robię jakieś postępy w ich życiu i gdy wychodzę i chcę zapisać grę, pojawia się jakiś tam błąd zapisu. Denerwuje mnie w Pokoleniach, że nie mogę kontrolować kiedy rodzice "łajają" dzieci czy nastolatki za coś. Najczęściej wchodzę w tryb budowy i usuwam drzwi, w pokoju w którym jest akurat rodzic, to usuwa interakcję "łajania". A gdy nastolatek zrobi, coś za co jest uziemiony, wszędzie chodzi skradając się, ale gdy mija mu kara i tak wszędzie się skrada, okropność ! Denerwuje mnie też, że niektóre simy mają problem z wagą, z pulchnej ustawiam im kodem żeby byli szczupli, a tu za mniej niż kilka dni, oni stają się grubi u tak można kilkanaście razy.. Denerwuje mnie wolne od pracy gdy zajdzie się w ciążę lub adoptuje dziecko. Uważam, że powinna być opcja wybierania czy chce się to wolne czy nie. To chyba większość, ale na pewno jeszcze wiele by się znalazło.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania