|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Dziękuje za komentarze
Tu akcja może toczyć się powoli,ale chciało mi się grać Odcinek,nie bd długi,by po prostu przedstawić to co się teraz dzieje.![]() Kiedy do Mary doszło ,co stało się tamtejszej nocy,nie mogła uwierzyć.Jak ona mogła...Od razu zrobiła wielką kłótnie Joshowi. ![]() Oczywiście Josh wyjaśniał dziewczynie o co chodzi, i ,że ją kocha. ![]() A następnie ją pocałował.Mary była wściekła,ale zaraz jej przeszło . Kochała go,nic nie mogła na to poradzić. ![]() -Tylko,że... Dostałam propozycje pracy w Hidden Springs.Muszę wyjechać,to naprawdę wilka szansa. -Kochanie,to nic.Pojadę z tobą.Nic mnie tu nie trzyma,a tam może i ja znajdę sobie zajęcie. ![]() Po pewnym czasie,wprowadzili się.Byli zauroczeni miastem,i ich nowym domem.To było spełnienie ich marzeń. ![]() Wiodło im się dobrze,bardzo dobrze.Kochali się,a to było najważniejsze. ![]() Josh dostał pracę w policji.Coraz częściej pracował na komputerze... ![]() ...Ale nie zaniedbywał swojej dziewczyny. ![]() Widoki były piękne. ![]() Trzeba było oczywiście popływać,a jak ![]() Czyżby niestrawność ? ![]() Dzień jak co dzień.Te same czynności,te same zachowania.Mary nie nudziło się takie życie.Zawsze o takim marzyła,z mężczyzną. ![]() Była dla niego wszystkim,a on dla niej.W końcu zaznała szczęścia. ![]() Nowa praca,to i nowe przepisy. ![]() Mary oczywiście nie zapomniała o biegania.W nowym miejscu miała nawet ładniejsze widoki. ![]() Rachunki trzeba płacić...Były o wiele większe niż wcześniej,ale co tam.Dobra praca to i można sobie pozwolić. ![]() Ygh i znowu poniedziałek,ale przynajmniej sobie pogotuję. ![]() No i stało się.Mary spodziewa się dziecka.Niezupełnie tak to miało być,najpierw zaręczyny,potem ślub,a dopiero dziecko.Ale i tak się cieszyła. ![]() Trzeba uświadomić tatusia. ![]() Ucieszył się,chodź nie wiedział jak sobie poradzą z takim maleństwem. ![]() Najważniejsze,że są razem. Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 29.11.2012 - 17:05 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|