![]() |
#11 |
Reputacja: 22
|
![]()
Anastazja Muszę powiedzieć że niesamowicie przyjemnie mi się oglądało i czytało losy Twojej rodzinki. Simy są śliczne, więc nie dziwię się że narobiłaś im tyle dzieciów
![]() Zakochałam się we wnętrzu ich domu a Nate'a mam ochotę zjeść. Ma niesamowicie ładną fryzurę i ubrania. Nathalie i Nate zostają moja simową parą dekady.. No po prostu są cudni.. I tak fajnie to opowiedziałaś.. PS. Zazdroszczę komputera. Skoro już piszę, dodam coś od siebie ![]() Robbie i Nikita znali się od dzieciństwa, ale dopiero podczas szkoły średniej zaczęli czuć do siebie głębsze uczucia. Po studniówce zostali parą. ![]() ![]() Po ukończeniu szkoły długi czas chodzi razem. ![]() ![]() ![]() I gdy wreszcie po długim okresie poznawania się, zaręczyli się, ![]() .. wszyscy znajomi ze szkoły mówili że razem się zestarzeją.. Niedługo po ślubie na świat przyszedł Charlie. Młodzi rodzice bardzo cieszyli się z narodzin małego dziecka. ![]() ![]() Za jakiś czas do rodziny dołączyła Amber ![]() Dzieci rosły, zostawiając za sobą życie, które z każdym dniem stawało się coraz krótsze ![]() ![]() Młodzi rodzice żyli miłością ![]() ![]() ![]() ![]() Po urodzinach Amber, Robbie zatrudnił się w szkole. Szybko wspinał się po szeblach kariery, aż wreszcie dotarł na sam szczyt i został kuratorem okręgowym.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|