|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Horsez-dziękuję. Od zawsze uwielbiałam duże, szczęśliwe rodziny. To pewnie ze względu, że ja nigdy takiej nie miałam. Taka gra, z pozoru zwykła, lecz może budzić piękne uczucia
![]() Shattered-dziękuję za taką wspaniałą opinię. Nawet nie wiesz ile radości mi sprawiłaś Robbie i Nikita też są wspaniałą parą, lubię szczęśliwe rodzinki =) Szkoda, że nie możemy wejść do gry i bawić się razem z nimi, chociaż bardziej by mnie zadowalało to, gdybyśmy mogli ściągać jedzenie z internetu. To już byłby przełom ![]() To przy okazji dodam jeszcze trochę zdjęć rodziny Radley (Nathalie i Nate'a) :-) "Starym" odwaliło i zaczęli bitwę na poduszki ![]() ![]() Renesmee zapisała się na kółko baletowe w szkole. Ostatnio pokazywała tzw. przysiad baletowy Nate'owi. ![]() W dniu przybycia Festiwalu Wiosny do miasta rodzice Renesmee pozwolili jej się na niego wybrać. Było tam wiele rozrywek, jedną z nich było zbieranie jajek. ![]() Rodzice zaczęli się martwić, że ich córki długo nie ma w domu, więc Nathalie wysłała męża do parku, gdzie odbywał się Festiwal. Nate szybko znalazł córkę, po czym szybko wrócili do domu. ![]() Renesmee zaprosiła swoją przyjaciółkę. Urządziły sobie coś w stylu 'piżama party' Dobrze się bawiły, a gdy były już naprawdę zmęczone poszły spać. Było to ok. 00:00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice też cieszyli się swoim towarzystwem, na tyle ile mogli. ![]() Poranna pogawędka i poranny berek ![]() ![]() ![]() Zabawa w piaskownicy: ![]() Cała rodzina w jednym pokoju ^^ Nate gawędzi z małą Rose, Nathalie uczy Carola mówić, a Renesmee bawi się z Jasperem w "Akuku!". ![]() Przytulaski (Renesmee i Carol) ![]() Rodzinny niedzielny obiad. ![]() Wspólna zabawa rodzeństwa. ![]() Bajki na dobranoc *-* ![]() Nathalie dzwoniąca po opiekunkę (Nathalie i Nate w poniedziałki pracują razem, we wtorki Nate zostaje w domu i opiekuje się dziećmi, Nathalie w środę, w czwartki Nate i w piątki Nathalie ).![]() Rose z mamą ![]() ![]() W ogrodzie (ekhem, i Rose dłubiąca w nosie ^^). ![]() Pocałunek pod jemiołą ![]() ![]() ![]() Trochę z dnia codziennego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nathalie i Nate poszli obejrzeć recital, na który zaprosiła ich Renesmee. Dała pokaz baletowy ze swoją grupą. Mieli powody do dumy, ponieważ ich córka zatańczyła najładniej ze wszystkich za co została nagrodzona. ![]() Zapomniałam wspomnieć, że Nathalie zaczęła pisać powieść brukową! Na razie dobrze jej idzie. Można powiedzieć, że dorabia na boku... ![]() ![]() Usypianie dzieci... ![]() Renesmee wracając ze szkoły często bawiła się w swoim domku na drzewie, udając królewnę i urządzając uczty. Pewnego dnia siedziała tam aż do nocy, więc Nate przyszedł do córki i zaczął ją wołać... ![]() ![]() Lecz ona zamiast zejść lub łaskawie odpowiedzieć, zrobiła ojcu "mały" psikus... ![]() ![]() Dzieci bawią się w ogrodzie, a mamusia sprząta w domu ![]() ![]() ![]() ![]() Wieczorem Nathalie zaprowadza dzieci do łóżek, a Nate z Renesmee zrobili sobie bitwę na balony z wodą ![]() ![]() ![]() Letni poranek w Sunset Valley ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urodziny Renesmee i Rose. ![]() ![]() ![]() Renesmee(nastolatka) z Carolem ![]() Rose (dziecko) i Renesmee plotkują ![]() ![]() Nadszedł Dzień Wypoczynku, więc cała rodzina Radleyów wybrała się na plażę. ![]() ![]() Potem Nathalie i Renesmee odwidziało się siedzenie na plaży, więc wzięły bliźniaków i pojechały do parku na odbywający się Festiwal Lata. ![]() ![]() ![]() Nate i Rose zostali na plaży odpoczywając na materacach w ciepłym świetle letniego słońca ![]()
Ostatnio edytowane przez Anastazja : 08.12.2012 - 23:25 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|