![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
pierwszy raz odpaliłam grę, gdy miaam 9 albo 10 lat. na początku budowałam domki bez okien, bez dachu, bez drzwi. i się dziwiam czemu mi simy do domu nie chcą wejść XD raz jak wybudowałam dom na fundamentach, to nie wybudowałam do nich schodów, bo nie wiedziałam jak ^^ ' z interakcjami i potrzebami też miałam problem, musiałam skorzystać z samouczka.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 11
|
![]()
Fajnie tak sobie powspominać mimo, że ja nadal "siedzę w dwójce"
![]() Jak to się zaczęło..? A no zaczęło się od The Sims 1. Grałam u kuzynki i ona zaproponowała, że na jakiś czas pożyczy mi The Sims Double Deluxe - miała TS dużo wcześniej niż ja. Niestety, w domu okazało się, że coś jest nie tak z jedną z płyt - instalacja była niemożliwa. Pamiętam jak się wtedy wkurzyłam ![]() Następnego dnia wybrałam się więc do centrum z zamiarem zakupu The Sims. Dotarłam do Empiku i zaczęłam poszukiwania... Wtedy na górnej półce dostrzegłam podstawę The Sims 2. Oglądałam je z każdej strony ![]() ![]() Wróciłam do domu w podskokach bo przecież musiałam się przekonać czy aby na pewno pójdą one na kompie... ![]() ![]() ![]() Pierwszą rodziną u której zawitałam była rodzina Marzyciel ![]() Jejku co za głupotki tam wyprawiałam ![]() Dariuszowi kazałam siadać na kanapie a następnie wstawać i tak kilka razy bo nie mogłam się nadziwić, że to tak płynnie idzie, że ta kanapa się ugina, że Dariusz spogląda na Szczepana i się uśmiecha ![]() ![]() Zafascynowały mnie i tak pozostało do dzisiaj. Grałam w jedynkę i w trójkę ale... Uwielbiam Dwójkę! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Nie ma co wspominać. Po prostu w to gram jeszcze dziś.
Po trójce widać że EA a nie Maxis, ooold
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
ja też nie wspominam tylko gram nadal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Ja też nadal gram w dwójkę (a właściwie wczoraj wróciłam do gry XD).
Moją pierwszą rodzinką była rodzina Marzyciel... Następnego dnia oboje umarli z głodu... ._. (KTO MI POWIEDZIAŁ, ŻE ICH TRZEBA KARMIĆ A NIE CAŁY CZAS ANULOWAĆ LODÓWKĘ? XD) Hm, często jak któryś z simów miał urodziny, to mu budowałam taras na niezliczonej liczbie kolumn... znaczy zliczonej, ile "kratek" miał taras, tyle pod nim było kolumn... Normalnie innowacyjne rozwiązanie, nie? Moją ulubioną rodzinką była rodzina Kamasz, uwielbiałam Rufu... Ruperta (zawsze mi się myliło to imię XD). |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
To były czasy.Pojechałam do mojej przyjaciółki która miała The Sims i grałyśmy.I tak codziennie,aż musiałam pojechać.Pobiegłam na podwórko,a tam mój kuzyn Piotrek powiedział mi,że ma nową gre The sims 2 i mnie zaprosił pograć. Tak mi się spodobało,że pożyczyłam płytę,ale szybko chciał ją,bo też chciał grać. I wybłagałam mamę i mi kupiła.
![]() |
#87 |
|
![]()
Ja cały czas gram w 2, całe wakacje grałem w to, poznałem się na tej grze bardzo dobrze, bo na początku nie wiedziałem nic, moje ulubione miasto to Verona.
Bardzo mnie ta gra wciąga, raz jak zacząłem grać o 10 rano, to skończyłem o 17 po południu, a minęło to tak chodź by godzinę czasu grał w to. Często wybierałem pracę biznesman albo medycyna, bo tam najwięcej premii się dostawało, więc potem można było sobie poszaleć z wyposażeniem i dobudować się ![]() Ostatnio edytowane przez Matthevios : 27.12.2012 - 16:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja do dzisiejszego dnia miło wspominam wszystkie rodzinki które w 2 tworzyłam . Gram w nią nadal i próbuje czasem odtworzyć tamte fajne rodzinki którymi grałam na początku bo były one naprawdę fajne. The sims 3 to już, nie to samo co 2 . Pamiętam że chya 2 albo 3 razy udało mi sie w 2 osiągnąć szczyty karier
![]()
![]() |
#89 |
|
![]()
Amm... pamiętam, że ja miałam 10 lat, kiedy poznałam simsy 2, a moja siostra miała 5 (rocznikowo)
![]() ![]() Potem była dwójka, a że miałyśmy ściągniętą, nie dało się kupować nic z trybu budowy XD Pamiętam, jak siostra se gra, chce zbudować dom i jęczy - DLACZEGO NIE MOGĘ KORZYSTAĆ Z TRYBU BUDOWANIA??? ![]() To ja podchodzę i po dziesięciu minutach podrzuciłam jej pomysł, że może dodawać podłogi i tapety do kolekcji, wchodzić w tryb kupowania i używać je stamtąd ![]() ![]() ![]() ![]() Potem była ściągnięta trójka jesienią 09, jeśli się nie mylę, nie pamiętam do końca... oczywiście siostra znowu w jęk, że nie może ściągać simów z giełdy, bo "TRZEBA TEN GŁUPI KOD SERYJNY!" i kupuje edycję kolekcjonerską trójki... ale oczywiście potem do mnie: - Ale jak wyjdą jakieś dodatki to ty kupujesz! - i idzie grać ![]() Hahaha, jeszcze parę niezłych rzeczy z moją siorką było ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Arisane : 22.02.2013 - 16:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Reputacja: 16
|
![]()
no dokładnie, ja też pamiętam moje domy na kolumnach xD i żywopłoty zamiast ścian albo drzwi imitujące ścianę
będąc w podstawówce chciałam założyć nową krainkę, a że nie miałam pomysłu na nazwę, nazwałam ją Karolinowo ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|